14 Март, 2018 18:47 5 777 0

Решения за бизнеса и идеи за дома ни предложи Българска строителна седмица 2018

  • иец-
  • изложение-
  • българска строителна седмица

Близо 10 000 души посетиха единственото пролетно изложение за строителство през годината в София

Решения за бизнеса и идеи за дома ни предложи Българска строителна седмица 2018 - 1

Ръст в броя на посетителите, многобройни решения за бизнеса и идеи за дома, богата съпътстваща програма и висока добавена стойност за всички. Това отчита тазгодишното издание на Българска строителна седмица. Утвърденото изложение, което е единственото пролетно събитие за строителство през 2018 г. в София, се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

Близо 10 000 души посетиха 18-ото издание на Българска строителна седмица, което по традиция се провежда с форума за противопожарна безопасност, контрол за достъп и видеонаблюдение – SECURITY EXPO. По този начин организаторите отчитат над 12% ръст в посещаемостта.

Клиенти и гости от България и целия Балкански полуостров откриха над 250 представени компании от България и цяла Европа. На площ от над 5000 кв.м производители, дистрибутори и вносители от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция предлагаха строителни материали, машини, техника, дограми, врати, топло- и хидроизолационни продукти, технологии за изграждане на нискоенергийни сгради, решения за интериора и екстериора, бои и настилки.

Допълнителната стойност

Още преди края на изложението близо 45% от фирмите заявиха, че ще участват и през 2019 г. и желаят увеличение на площите на щандовете си спрямо тази година. Всичко това доказва високата допълнителна стойност, която изложението носи за всеки в бранша. Участието в него дава възможност за позициониране на фирмите в страната и чужбина, среща и обмен на опит между експертите и избиране на правилните решения за дома.

Пълна до краен предел семинарна зала

Участниците и посетителите отчетоха високата допълнителна стойност и на тазгодишната богата съпътстваща програма. През всички четири изложбени дни семинарната зала на Българска строителна седмица бе домакин на събития, засягащи разнообразни теми, сред които „Европейска година на по-зелените градове 2020” и „За по-зелени градове в България 2020”. „Под светлината на прожекторите“ бяха столицата и санирането и инициативата „Визия за София“, а свои семинари проведоха Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС) и сдружение „Български врати, прозорци и фасади“. През последния изложбен ден вниманието на публиката, изпълнила семинарната зала, бе пленено от семинара „SketchUP – интуитивно 3D проектиране”, организиран съвместно от Интер Експо Център и учебен център Graphic Ground.

Решения за бизнеса и идеи за дома ни предложи Българска строителна седмица 2018

С всяко издание Българска строителна седмица надгражда, поставяйки си за цел да създаде оптимални условия за развитие на бранша. И за следващото издание на Българска строителна седмица организаторите обещават да положат максимални усилия да подготвят изложението, определяно като събитието, което ежегодно вдъхновява Вселената на строителството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА