19 Март, 2018 06:21 40 592 1

Двуетажна къща за 10 USD (СНИМКИ)

  • къща-
  • цена-
  • продажба-
  • сащ

В американския щат Ню Джърси, в красивата местност Монклър се намира имение, построено в началото на ХХ в. На пръв поглед къщата изглежда симпатична – със стаи оформени във винтидж стил. Единствената особеност на имота е неговата цена – 10 USD.

Къщата е построена през 1906 г. и в момента търси своя нов стопанин. Сегашните собственици я оценяват на 10 USD. Причината поради, която цената е смешно ниска е, че постройката се продава без земята. Тя е обявена за исторически културно наследство и не може да бъде разрушена. Земята е собственост на предприемач, който възнамерява построи 8 нови къщи.

За да не си създава излишни проблеми инвеститорът е решил да продаде къщата на безценица. Новият собственик обаче ще трябва да я премести в единия край на парцела. Също така той трябва да поеме и разходите по прехвърлянето на имота. Според специалисти, грубо това ще му струва между 15 000 и 60 000 USD. Но дори в този случай подобна инвестиция е изгодна. Най-малкото, за да се построи такава къща собственикът ще трябва да плати още 60 000 USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм да

    23 4 Отговор
    Вече не се продава. Онзи ден я купих. Пак стари и непроверени новини пускате.