Last news in Fakti

27 Март, 2018 09:37 1 632 2

Световното по футбол в Русия вдигна наемите

  • русия-
  • москва-
  • къщи-
  • наем-
  • футбол
Световното по футбол в Русия вдигна наемите - 1
Снимка: Shutterstock

Ръст в запитванията за наем на къщи в московска област се наблюдава през последните седмици. Търсенето е най-вече за периода, в който ще се проведе Световното първенство по футбол в Русия (между 14 юни и 15 юли). Традиционно през февруари и март собствениците на къщи, които решават да ги отдават под наем през летния сезон (между юни и септември), започват да ги оферират на наемния пазар. През тази година търсенето обаче е с 20% по-високо от това през 2017-а, отбелязват анализатори.

„Големи компании и семейства планират да прекарат летния си отпуск сред природата и основното – да бъдат част от световното спортно събитие. Повечето наемат къщи около градовете, в които ще се играят мачовете. Не е малък и броят на наемателите, които са руснаци, но са се преместили да живеят последните години зад граница”, казва Оксана Полякова, отговаряща за сектор „Наеми” в компанията „Инком-Недвижимость”.

Особен интерес има към имотите непосредствено извън Московския голям кръг, където повечето къщи са разположени в близост до гора или река. Също така за предпочитане са и къщи, които имат пешеходен достъп до супермаркет. Също така в навечерието на Световното първенство по футбол за наемателите е важно къщите да са разположени на места в близост, до които са има спирка на градския транспорт. Търсят се къщи с месечен наем между 70 000 и 100 000 рубли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алоо

    2 2 Отговор
    пак не сте в час ,те го отмениха бе къде спите....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.