Last news in Fakti

17 Април, 2018 06:21 3 019 2

Как да направите от нищо нещо (СНИМКИ)

  • предмети-
  • излишни-
  • преобразование-
  • идеи-
  • интериор-
  • дизайн

Едва ли може със сигурност да твърдите, че в дома си нямате вещи, които са за изхвърляне. Повечето от тях са задръстили килера или седят от месеци на балкона. А в действителност на старите вещи може да бъде даден нов живот, стига да знаете как. Ето и някои предложения:

1. Стара хладилна камера

Стария фризер може да бъде превърнат в чудесен шкаф. За целта е необходимо да бъде декориран с дървени плоскости. Ако работи може да се използва за съхранение на лед или охлаждане на напитки през летните дни. В случай, че не работи, той е отлично място за съхранение на провизии.

2. Чекмедже

Свикнали сме да го гледаме само в хоризонтално положение. Чекмеджетата от стария шкаф обаче могат да се боядисат в цвят, който да отговаря на стените в някоя от стаите ви и да се превърне в чудесен аксесоар в интериора на помещението.

3. Чугунена вана

Ако е наранена или просто сте я заменили с нова, то не изхвърляйте старата. С малко повече работа и няколко декоративни възглавнички тя може да се превърне в отлично канапе.

4. Стар куфар

Вместо да го изхвърлите, може да го преработите цветово така, че да се превърне в чудесна маса за хола ви.

5. Стълби

Едва ли ви е идвало на ум, че стълбите могат да играят ролята на етажерки за книги. Получава се доста оригинална стена.

6. Врата в маса

Повечето врати са масивни и са отлична основа за маса. Необходима им е само една боя и вече са готови за новото си предназначение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От нищо нещо

    1 0 Отговор
    Ние българите всекидневно правим от нищо нещо, така и отлгеждаме децата с от нищо нещо и без пари. Даже ние сме шампионите в света по това да живеем с от нищо нещо. Няма нужда да се учим, ние се раждаме научени.
  • 2 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    3 1 Отговор
    Само искам да уточня, че когато вземете един боклук от кофата и го използвате като маса, то това не означава, че вече имате маса. Това пак си е същият боклук, който някой е решил да боядиса, за да го превърне в мебел, тъй като няма пари, за да си купи истински такива. Не ми се правете на креативни и не ми обяснявайте колко оригинално било. Новите мебели са си нови и никога няма бъдат заменени от някакви вехтории. Хората, които се обзавеждат с мебели от пелети или с някакви стари вещи, на които правят декупаж или просто боядисват, тепърва ще продължават да заливат интернет със снимки колко хубави им се получили изгъзиците, опитвайки се да убедят самите себе си, че това е така.