Last news in Fakti

23 Април, 2018 15:22 14 889 6

Премахнаха култови дискотеки в Слънчев бряг

  • дискотека-
  • ресторант-
  • събаряне-
  • слънчев бряг
Премахнаха култови дискотеки в Слънчев бряг - 1

Собственикът на бар „Амиго” в курорта „Слънчев бряг”, който се намира пред хотел „Белвю”, го премахна. Заведението беше с площ 350 кв.м. Също така вече не съществува и ресторант Terra, чиято площ беше 400 кв.м. Той беше разположен пред хотел „Палас” и работеше незаконно.

Това не са първите разрушения на заведения преди началото на летния сезон. Наскоро беше разрушен ресторант Stela di marre с площ 400 кв.м. също пред хотел „Белвю“, а преди това беше съборен и друг преместваем обект в нарушение - Bubles бар&ресторант с площ около 400 кв.м, разположен пред хотел „Гларус“ и недалеч от хотел „Чайка“, припомнят от Министерство на туризма.

Министър Николина Ангелкова прекрати концесията на плаж Слънчев бряг-север, след като на него бяха констатирани над 8000 кв.м преместваеми обекти, които надхвърляха одобрената за разполагането им схема.

Над 190 преместваеми обекти са съборени към февруари 2018 г. Част от терените не са разчистени, заради началото на активния летен сезон, уточняват от Министерството на туризма.

Премахнаха култови дискотеки в Слънчев бряг

Премахнаха култови дискотеки в Слънчев бряг

Премахнаха култови дискотеки в Слънчев бряг

Премахнаха култови дискотеки в Слънчев бряг

Премахнаха култови дискотеки в Слънчев бряг


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Временни или не

    16 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Над 190 преместваеми обекти са съборени към февруари 2018 г. Част от терените не са разчистени, заради началото на активния летен сезон, уточняват от Министерството на туризма."
    1) Като са преместваеми, защо не ги "преместят" в някой склад или на законно място? Или статута им е преместваеми, но всъщност не са?
    2) Днес е 23-ти април, активния летен сезон е в Куба и Доминикана, но не и унас! Или просто сте си написали оправданието което ще съобщите на лошия матрял и през м.юли? Пфу и министерството..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 САДАМ Х

    0 0 Отговор
    Като ударят 2 цунамита НЕЗАКОННИТЕ ХОТЕЛИ на плажа да видиш как ще се ухилят синчетата на ДС-тата, а между другото Марина диневи променя теченията и вече са изяли половината плаж пред въпросните хотели
  • 6 Расулюлах

    0 0 Отговор
    Боли ги синчетата они са си изкарали толкова милиони от хотелите че нема да умрат без тех ами други ше си построят докъто си лежат на кожените дивани