3 830 0

Състезавай се с Екзекутора на „петлите“ Емил Костадинов – на 27 и 28 април в ИЕЦ

Очаква те епичен сблъсък в Интер Експо Център с великия футболист от златното поколение на националния ни отбор

Състезавай се с Екзекутора на „петлите“ Емил Костадинов – на 27 и 28 април в ИЕЦ
Антония Стефанова

Всеки българин добре знае за епичната дата 17 ноември от 1993 г. Великият момент, в който България се класира за Световното първенство по футбол в САЩ, на което зае четвърто място. За това постижение на златното поколение на националния ни отбор по футбол решаващо бе значението на гола, реализиран от Екзекутора на „петлите“, Емил Костадинов, който в последните минути на срещата с Франция вкара топката в мрежата на противника. Разбира се, всеки би искал лично да се срещне с великия българин.

Тази възможност всеки от нас ще има на 27 и 28 април, когато Емил Костадинов ще бъде в Интер Експо Център - София, където се провеждат изложенията за мебели и всичко необходимо за производството им – Техномебел и Светът на мебелите. На обща площ от над 14 500 кв.м двете специализирани събития предлагат широка гама от продукти за дома и бизнеса. Над 190 са фирмите изложители, а повече от 350 – представените компании.

Състезавай се с Екзекутора на „петлите“ Емил Костадинов – на 27 и 28 април в ИЕЦ

В петък, 27 април, от 15.00 до 16.00 часа и събота, 28 април, от 11.00 до 12.00 часа всеки посетител ще може лично да се срещне с Емил Костадинов и да получи автограф от него. И това не е всичко. Уверените в способностите си с топката и въобще всички любители на футбола и почитатели на златните ни момчета, ще могат да премерят точността си в спортна надпревара с легендарния голмайстор. Екзекуторът на „петлите“, който ни накара да изживеем онова „лудо американско лято“ ще посреща посетителите на специално обособена футболна зона в изложбена зала 4. За най-добрите са осигурени награди. Спонсор на спортната зона е фирма Andrews. Победителите ще спечелят ваучер за покупка на модни артикули по избор от магазините на модната къща.

Състезавай се с Екзекутора на „петлите“ Емил Костадинов – на 27 и 28 април в ИЕЦ

До 27 април, включително, посетителите ще могат да разгледат щандовете на изложенията от 10.00 до 18.30 ч., а в събота, 28 април – до 16 часа, когато входът за двете изложения е свободен за всички.

Допълнителна информация за Техномебел и Светът на мебелите можете да откриете в сайта: technomebel.bg.


Напиши коментар:


Публикувай