Last news in Fakti

27 Април, 2018 11:20 7 249 6

Апартаментен комплекс JADE – между спокойствието на Витоша и динамиката на града

  • апартаментен-
  • комплекс-
  • jade-
  • витоша-
  • динамика
Апартаментен комплекс JADE –  между спокойствието на Витоша и динамиката на града - 1

Многофамилна жилищна сграда от затворен тип, съчетаваща модерна визия, отлично местоположение, цена, уют, лукс, комфорт и сигурност. Така накратко може да бъде описан новия апартаментен комплекс в южната част на София – JADE, чието строителство предстои да стартира през май 2018 г. Продажбата на апартаменти също вече е факт, като цените започват от 790 евро на кв.м.

Апартаментен комплекс JADE –  между спокойствието на Витоша и динамиката на града

Локацията на сградата – в карето между Околовръстен път, бул. „България“ и ул. „Васил Стефанов“ и в близост до бизнес сградите Вертиго и Honda, е в един от най-новите и динамично развиващи се райони на столицата. Местоположението комбинира по уникален начин от една страна панорамна гледка към Витоша, спокойствието и по-чистия въздух на планината, и от друга страна – бързата връзка с центъра на София чрез бул. „България“. В непосредствена близост до апартаментния комплекс се намират резиденция „Бояна”, Мол България и Южния парк, както и ключови обекти като бизнес сгради, търговски вериги, бензиностанции, ресторанти и заведения за бързо хранене.

Апартаментен комплекс JADE –  между спокойствието на Витоша и динамиката на града

Районът, в който ще бъде построен комплекс JADE, се развива с много бързи темпове, а изграждането на инфраструктурата се реализира едновременно със застрояването на тази част на столицата. Oбслужва се от няколко автобусни и една трамвайна линия, в близост е до бул. „Тодор Каблешков“, бул. „България“ и има бърз излаз на Околовръстен път. Съгласно програмата на район Триадица, предстои в квартала да бъдат изградени нови улици, парк с детски и спортни площадки, детска градина.
Общата разгъната застроена площ на JADE е 5 116,36 кв.м. Сградата, проектирана от водещи архитекти, се състои от 61 апартамента, разпределени в два входа, подземен паркинг, гаражи и вътрешен двор с детска площадка за игра на открито. Конструкцията е скелетна-безгредова от монолитен стоманобетон с висококачествена HPL вентилируема фасадна облицовка, с дървесен дизайн и минерална мазилка, нискоемисионен стъклопакет – немска дограма Rehau, топлоизолация от каменна вата 10 см и EPS и пароизолация на покривните пространства. Стълбищните клетки и коридорите в комплекса са от гранитогрес с противоплъзгаща повърхност. Предвидени са автоматично осветление с датчици, вентилационна система на стълбищните пространства и локална газова инсталация с индивидуално отчитане. Сигурността се гарантира от видеонаблюдение, аудио-визуална система на входа за всеки апартамент и достъп с чип карта.

Апартаментен комплекс JADE –  между спокойствието на Витоша и динамиката на града

Инвеститор на JADE е компанията Резиденшънъл Пропъртис, част от инвестиционната група BESO HOMES – с отлична репутация, дългогодишен опит в строителството и реализирани над 75 000 кв.м застроени площи на жилищни и офис сгради, туристически обекти и хотелски бази. Последните инвестиционни проекти са офис-сградата в идеален център на бул. „Тодор Александров” – Crystal Business Centre – клас А, номинирана за Сграда на годината, както и жилищните комплекси Sunny Boyana Residence, ModernLiving Apartments и ParkView Residence.
За бъдещите собственици на апартаменти в жилищната кооперация JADE инвеститорът е осигурил преференциални условия за банково финансиране за клиенти с 20% самоучастие и поетапно заплащане на цената в зависимост от достигнатото изпълнение.
Допълнителна информация за апартаментен комплекс JADE, структурата на закупуване на жилище в него и финансирането на бъдещите собственици може да бъде получена на
тел. 0 7003 10 12 или на www.besohomes.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зорлем

    18 0 Отговор
    Е, ако не друго поне рисунките не лъжат, че в тия "Манастирски ливади" улиците и тротоарите са абсолютна екзотика и мираж.
  • 2 Пена

    21 0 Отговор
    А канализация ще има ли или ще серем на балконите и етажните площадки?!

    Коментиран от #3

  • 3 Мара

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пена":

    ПРЕЗ БАЛКОНА, как тъй на балкона? Кой ши чисти ма?
  • 4 Шоп

    1 0 Отговор
    Излагате се вече! Софиянците се чудят как да избягат от столицата, а вие има предлагате да купуват!?
  • 5 Tisho

    1 0 Отговор
    Стига само сте плюли по фирмите, като не Ви харесва в София ходете си по селата от където сте дошли и си серете под път и над път по възможност в септичните ви ями
  • 6 Василена

    0 0 Отговор
    Не се хващайте с BESO homes ! Една приятелка си купи апартамент в тяхна сграда зад самия ресторант BESO. Нямат акт 16 вече 2ра година. Забатачена история с документацията...хората пищят от тях и се ядосват.