Last news in Fakti

18 Май, 2018 06:21 1 639 0

Направете си евтин офис у дома (СНИМКИ)

  • интериор-
  • офис-
  • дом

Тенденцията през последните години е все повече работа от вкъщи. За тези, чиято работа го позволява, е важно така да разположат офиса в жилището си, че той да не заема много място и да е удобен за работа. Едно от най-предпочитаните места за това е дневната. Най-удобното място за поставяне на домашния офис е зад дивана. В тази част на стаята може да се постави бюро със стол, които да са в унисон с останалата част от помещението.

Така например гладко бяло бюро със стол зад дивана, които съответстват на интериора, правят дневната още по-изискана.

Стъклена маса също е добро решение. Тя придава на помещението повече лекота и пространство.

Не е задължително винаги да се използва офис стол. Ако помещението позволява е добре да се постави обикновен стол. По този начин офис площта няма да се откроява силно от останалата част на стаята.

Понякога помещението позволява оформянето дори на две работни места зад дивана.

Другото място, където може да се обособи офис зона е в близост до прозореца.

Пространството над бюрото може да се използва като мини библиотека или за съхранението на различни документи.

Допустимо е и разполагането на домашен офис между дивана и прозореца. Така се осигурява в най-висока степен естествена светлина на работното място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА