2 935 4

Свидетел срещу Цв. Василев разпродава имоти

Антония Стефанова

Порутени сгради, които са част от бившия Санаториум за психично болни хора над дупнишкото село Самораново, разпродава ключов свидетел срещу шефа на фалиралата КТБ Цветан Василев. Имотът, който като държавна собственост е под юрисдикцията на областната управа в Кюстендил, преди няколко години е продаден на Бисер Лазов от Кюстендил, който е братовчед на емблематичните босове на ВИС Васил и Георги Илиеви. Той купил само сградите, за които има отстъпено право на строеж. На дърво до входа на санаториума има обява, че имотът се продава.

„Продаваме за 200 000 EUR само сградите, на които има право на строеж. Оказа се, че дворът от 5 дка е собственост на Горското в Дупница. Подали сме документи в Министерството на земеделието и горите да узаконят прилежащия терен към сградите”, заяви Вероника Лазова, пред Struma.bg.

Сградите на някогашния санаториум приличат на зловещ декор на призрачен град. Покривът на централната сграда се е сринал до втория етаж. Останали са само страничните стени, които са иззидани от гранит. Навсякъде е обрасло в тръни и трева.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 4О4О
  Отговор
  1 11:18  29.05.18
  Аре бе нема ли Цецо и приятелчетата му да ги закопчаят най-накрая бе
 • Георги
  Отговор
  2 11:33  29.05.18
  А Василев живот си живее! И си продължава.
 • Андрей
  Отговор
  3 19:11  29.05.18
  Далаверите на Василев продължават дистанционно и от Сърбия.
 • Ники
  Отговор
  4 22:12  29.05.18
  Дали пък не е някоя схема за укриване на пари на Цецко?

Напиши коментар:


Публикувай