Last news in Fakti

4 Юни, 2018 14:51 17 854 6

Евтини апартаменти по морето

  • ваканционни-
  • имоти-
  • море-
  • слънчев бряг-
  • несебър-
  • нап
Евтини апартаменти по морето - 1
Снимка: М. Богданова ©

Над 10 е броят на ваканционните апартаменти, които се продават от частни съдебни изпълнители в Несебър през юни, сочи справка в сайта на Националната агенция за приходи. Преобладаващата част от имотите са разположени в затворени комплекси. Част са боядисани, а други са на шпакловка и замазка. Някои се намират в сгради, които са в непосредствена близост до морето.

Най-малкият офериран апартамент е с площ 27 кв.м. Наддаването за него започва от 25 000 лв. Двойно по-голям имот, който се намира във вилно селище „Елените“, се оферира с начална тръжна цена от 27 000 лв. В същия комплекс е обявен за продажба и апартамент с две спални, две тераси и дневна с площ 106 кв.м. при начална цена 47 000 лв. Три са апартаментите, които се продават на търг в Слънчев бряг. Най-големият е с площ 85 кв.м. Цената тръгва от 130 000 лв.

Имотите могат да бъдат огледани в определени дни и часове. Тези, които желаят да участват в търга, трябва да внесат депозит от 20% от първоначалната цена.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 321

    29 1 Отговор
    А стига, вече и ЧСИ-тата ли почнаха да рекламират в пресата.

    Коментиран от #4

  • 2 Въййййййййй

    34 1 Отговор
    И какво му е евтиното ?
    За 20 дена в годината ползване, а наем на пияни туристи или гастербайтери не е оферта+ такса подържане 500Е/година.....
    За парите от таксата 7 дена в Средиземно море на Алл инклузив на човек...

    Коментиран от #6

  • 3 запознат

    9 6 Отговор
    Задатъка за участие в публична продан е 10%, не 20%!
  • 4 Има логика

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "321":

    Ми то това защо те учудва плащаш рекламират те,няма независими медии в България, имаше проучване на "репортери без граници" за свободата на словото и България е много назат в класацията ,има африкански държави които са пред нас , пак те онея още по палмите.
  • 5 Георгиева

    18 6 Отговор
    Сега по морето, а скоро и в София :)) Нещо започва да се случва, не мислите ли ?
  • 6 ТИМ Варна ви праща поздрави

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Въййййййййй":

    Стандартно цената за инфраструктура е между 8-12€ на кв.м. Хватката е, че собственик е холдинг, а в договора ти пише, че нямаш право да правиш каквито и да било ремонти или да ползваш услугите на други интернет доставчици или телевизия, а само ТЕХНИТЕ като обикновено договорите са между 3-5 годишни и ПЛАЩАШ ДОРИ И ДА ТЕ НЯМА. Фирмите които обслужват също са собственост на холдинга и реално си заложник, а не СОБСТВЕНИК Договора за обслужване веднага отива при нотариус и става железен! Любопитното е, че ако наемеш адвокат и подадеш жалба в КЗП, веднага идват и ти напомнят, че е добре да си застраховаш имота, желателно в тяхно ЗАД.