Last news in Fakti

25 Юни, 2018 06:21 4 295 3

Превръщат телефонна палата в жилищна сграда (СНИМКИ)

  • австрия-
  • виена-
  • дизайн-
  • жилища

Сградата, която е решена в неокласическия стил на XIX в., ще бъдат разположени 39 жилища. Телефонната палата в центъра на Виена е била построена през 1872 г. и от тогава е служила като основен свързочен център на Австрийската империя.

С продажбата на бъдещите луксозни жилища се е заела компанията Engel & Volkers. Цената им започва от 1.18 млн. EUR. Основната причина за високата стойност е местоположението на сградата – в самото сърце на австрийската столица, на няколко крачки от Ринг Щрасе – основния булевард около Стария град, а също така и в близост до историческите паметници като Народния театър и бившия императорски дворец, известен като Хофбург

Интериорът на апартаментите ще е решен в съвременен стил в противовес на неокласическата фасада и антрето на сградата, в което се намира вита стълба с коринтски колони. Имотите ще са с разгъната застроена площ между 79 и 512 кв.м и ще могат да посрещнат своите стопани в средата на 2019 г.

На последния етаж ще бъде разположен мезонет с панорамна гледка към Виена. В сградата ще има и няколко офиса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пабло

    6 0 Отговор
    Витата стълба изглежда по друг начин.

    Коментиран от #2

  • 2 Пикасо Неруда

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пабло":

    Тази вита стълба е с прав до остър ъгъл. Модернизъм, к'во да праиш...
  • 3 427

    1 0 Отговор
    снимка 2 мяза малко на басейна в минелалната баня в Банкя...