Last news in Fakti

14 Юли, 2018 10:37 13 502 6

Абрамович с нов имот в сърцето на Лондон

  • абрамович-
  • лондон-
  • жилище-
  • лукс

Пентхаус от 550 кв.м си купи руският милиардер Роман Абрамович. Това едва ли е новина като се има предвид неговото богатство. По-интересното е, че инвестицията е направена във Великобритания, която бави издаването на нова виза на собственика на футболен клуб Челси. Цената на имота е 40 млн. USD.

Апартаментът се намира на метри от стадиона на Челси – „Стамфорд бридж”. Футболният клуб ще има нов стадион, но изграждането му е замразено. Причината не е проблемът с визата на руския олигарх, а е причинено от временни затруднения.

Причината за отказа за издаване на нова виза са влошените отношения между Великобритания и Русия в следствие на случая „Скрипал”. Абрамович оттегли молбата си за получаване на британска виза и си взе израелско гражданство.

Процедурата по покупката на луксозния апартамент в Лондон е започнала преди проблема с визата. Имотът се намира в кула, разположена в центъра на строеж, който вероятно няма да бъде завършен преди 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    14 5 Отговор
    И ще тича ли вътре в тоя Пенхаус?
  • 2 СссереМ

    20 27 Отговор
    И що така бе,в Русия няма ли къщи или там са още по дърветата а вечер в дупките?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Гост

    30 2 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Човека иска да си гледа мачовете от терасата
  • 4 goni

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "СссереМ":

    Вярваш ли че парите са негови?! Просто инвестира! Когато трябва и където трябва! Няма проблем! Просто бизнес!

    Коментиран от #5

  • 5 Митко

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "goni":

    Не бе,как ще са негови парите,сигурно ги е взел от теб,ама ти нали си срамежлив!!!Крадени(най вероятно) или не,негови са.А колкото до това защо му е,ами защото има пари!
  • 6 куку руку ку

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Великобритания, която бави издаването на нова виза на собственика на футболен клуб Челси. "... Каква виза като вече е израелски гражданин и спокойно си щъка из ингилизко и без визи.