22 Юли, 2018 09:37 27 224 4

Имението на най-известния наркобарон (СНИМКИ)

  • ескобар-
  • имение-
  • къща

Състоянието на колумбийският кокаинов крал Пабло Ескобар по време на разцвета на бизнеса му е възлизало на 30 млрд. USD. Бил е собственик на луксозни къщи, скъпи коли, имения и яхти. Но най-много той е обичал да живее в малко имение в района на Меделин, където е отраснал.

След смъртта му през 1993 г. имението не просто остава пусто, а се превръща в руини. Днес, разглеждайки го, трудно някои може да си представи, че тук някога е царил разкош. Имотът днес се използва за игра на пейнтбол. Собствениците предлагат, освен игра на война, обиколка на къщата, в която Ескобар и семейството му са живели далеч от враговете и полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    85 8 Отговор
    ПАБЛИТО Е НАЙ ГОЛЕМИЯ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ НАДМИНАТ
    НО ОТНОСНО ПАРИТЕ МУ
    ТОЙ САМИЯ НЕ Е ЗНАЕЛ КОЛКО СА
  • 2 Марто

    62 10 Отговор
    Строшил е цялата система тоя Паблито,Изправил се е срещу най голямата мафия държавата и е успявал да мачка!
  • 3 Ккк

    8 1 Отговор
    Антон Генадиев не е ли същия.Как се кротка след като Росен Димов/НЕДОСЕГАЕМИЯ/ е само редови прокутор.Плащаш си и си о.к.
  • 4 Ники

    5 2 Отговор
    Пабло е велик, водил е война срещу най-могъщата мафия - държавата.
    Наш Бойко е още по голям мафиот , стана министър - председател.