9 Август, 2018 20:56 26 283 77

Шефове на болници с имоти за чудо и приказ

  • управител-
  • болница-
  • собственост-
  • деклариране-
  • кпконпи
Шефове на болници с имоти за чудо и приказ - 1
Снимка: М. Богданова ©

Според новите правила на закона за Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) директори на болници се задължават да декларират публично недвижимите имоти и паричните средства. Част от тях обаче не са спазили закона (бел. ред. 69 лица) и ще бъдат санкционирани. Притежаването на имоти е доста доходоносна дейност. Така например, най-богатият директор на болница е шефът на столичната „Св. Екатерина” – проф. Генчо Начев. Той притежава 15 апартамента и къщи, както и 514 декара гора. Притежава три автомобила, като единият е Porsche. На влог разполага с 4 млн. лв., 350 000 EUR и 567 000 USD. Отделно проф. Начев притежава дялове от дружества, вложил е над 1 млн. лв. в инвестиционни фондове и има акции в три поликлиники в Унгария, Полша и Хърватия, съобщава Skener.news.

Мезонет в Гърция притежава новият управител на НЗОК д-р Дечо Дечев, който през 2017 г. беше шеф на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. През миналата година той си е купил магазин в София. Има също така два апартамента и съща в столицата и още по една къща в селата Рибарица, Чехларе и Негушево.

Директорът на УМБАЛ-Бургас д-р Бойко Миразчийски притежава 27 имота. Болшинството са придобити през 2015 и 2016 гг. Три от тях са апартаменти в Бургас, има и три жилища в Свети Влас, както и шест – в Сандански. Д-р Миразчийски притежава 26 ниви, 4 джипа, участва в дружества и фирми и влага в инвестиционни и пенсионни фондове.

Д-р Валентин Игнатов, който е директор на варненската „Св. Марина“, има 5 апартамента в Морската столица, 4 коли и депозити от 295 000 лева и 57 000 EUR.

Шефът на „Майчин дом“ доц. Иван Костов е собственик на апартамент в София, вила във Владая, влог от 463 000 EUR, но и заем от 220 000 лв.

Сред най-малко имотните шефове на болници са управителят на болница „Лозенец” проф. Любомир Спасов. Той има скромен влог от 140 000 лв. и заем от 650 000 лв. Шефът на Александровска болница доц. Костадин Ангелов е декларирал един апартамент в столицата с гараж, парцел и складово помещение, както и влог от 7654 лв. и две коли.

Директорът на столичната „Св. Анна“ д-р Славчо Близнаков има по един апартамент в София и Дупница, три стари коли и депозит от 262 671 лева. Колегата му проф. Карен Джамбазов, който ръководи най-голямата болница у нас – пловдивската „Св. Георги“ има влог от 31 733 лева. Проф. Джамбазов обаче е вложил и 126 000 лева в инвестиционни фондове и връща заем на сина си от 160 000 лева. Директорът на „Св. Георги“ притежава апартамент и парцел в Пловдив и кара чужд Mercedes.

Шефът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов има апартаменти в София и Арапя и налични 40 000 лева. Освен това Балтов е депозирал 21 000 лева и 78 450 евро, а в инвестиционни фондове има 33 000 лева. Директорът на спешната болница обаче има и един ипотечен и два потребителски кредита, както и лизинг за кола и 5 кредитни карти.

Началникът на ВМА проф. Венцислав Мутафчийски има два апартамента в София. Държи на влог 77 000 лв. и 54 000 EUR, но изплаща потребителски кредит от 30 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Одитор

    172 4 Отговор
    И само това е декларирано, а другото.
  • 2 Eee

    166 3 Отговор
    И чакай да се оправи здравеопазването!
  • 3 гост

    134 8 Отговор
    А аз имам една клинична пътека . Много къса водеща направо към някоя погребална агенция . Ще имаме техните пари и имоти ама някой друг път !!!!! После защо ги биели !!!!!!!!

    Коментиран от #24, #58

  • 4 Матрософф

    87 3 Отговор
    Е и ние си го знаем че източваха парите , но нали знаете те по малко са виновни. Всичко се знаеше , а защо си траеха до сега ? Няма как да им ги конфискуват имотите, не само в гърция , а в турция ? И др.
  • 5 БРАВО

    79 2 Отговор
    Хайде да видим дали и какво ще се случи с тези имоти . Както винаги е ставало - НИЩО !!! Това не сме ние ! Това са ТЕ ! В.
  • 6 Еничър

    105 8 Отговор
    Винаги съм казвал че има 3 мафии.Политическа, Адвокатцка,и лекарска.
  • 7 Реалист1

    100 5 Отговор
    Недосегаемите. Малка част от тях. Къде са данъчните да ги питат откъде са тия пари и имоти. И аз ще чакам да ме лекуват. Те само в ръцете на хората гледат
  • 8 лаки фофоко

    101 0 Отговор
    Питам полицията има ли отдел , който да се занимава с икономически престъпления , корупция , далавери и комисионерство за да си направят елементарна сметка има ли съответствие между декларираните имоти на т.н. директори на болници и получените трудови възнаграждения за определен период от време ??? Има ли честни следователи да съберат безспорни доказателства за очевадните кражби на т. н. директори ??? Има ли прокуратура , която експертно да изготви разобличаващ обвинителен акт ??? Има ли справедлив и безпристрастен съд ???

    Коментиран от #9, #29, #65

  • 9 Бат Сали

    70 0 Отговор

    До коментар #8 от "лаки фофоко":

    Много точно казано ,за какво са КОНПИ ,МОНПИ, ДАНС, МАНС ,ПРОКУРАТУРА ,да дебелеят на бюджета ,от какво аджеба са натрупани тия имоти и средства ако не с престъпна деиност ,тия са по за затвор и от всеизвестните и недосегаеми тартори от крими контингента.
  • 10 haha

    63 1 Отговор
    България е рай за престъпници и понеже сме малка държава, всички си се познават.
  • 11 Дид

    61 7 Отговор
    Всъщност става ясно,че медиците ни заслужено са във високия сегмент на обществото и че системата ги е направила толкова богати колкото не могат да изхарчат за няколко живота.От друга страна се чудя защо медицинските сестри мизерстват повсеместно?!?Образованието им и познанията не бих казал ,че са стократно по малки както видно са доходите на лекарите.Голяма дупка,която може да се компенсира само с работа в чужбина.Видно тук сестрите са най експлоатираните специалисти.

    Коментиран от #21

  • 12 ИЯО

    64 2 Отговор
    ...aaaaaaa ,шефът на "Лозенец" в сравнение с другите ми заприлича на социално слаб или клошар.
    Да се взема в ръце и да купи поне 4-5 къщи и 1-2 мезонета до края на седмицата поне да догони другите малко от малко.
  • 13 КОМПИРО

    44 4 Отговор
    И преди съм питал защо често ги бият докторите ?
    Лекарите са по корумпирани от катаджиййте, а политици и съд система няма да говоря. Казват че е нещо много по и най , ама кво е незнам.
  • 14 Овца

    13 36 Отговор
    Всички лекари ли трябва да са бедни?

    Коментиран от #19, #26, #47

  • 15 зомпи

    35 2 Отговор
    като ме караше майка ми да уча за лекар ,аз не та не ,ще уча за счетоводство па сега да им събирам имотите на бедните лекари боже опази
  • 16 др Менчев

    37 1 Отговор
    Директорът на столичната болница „Св. Екатерина“ проф. Генчо Начев и съпругата му притежават къща с двор в София и къща в Казанлък и четири апартамента в София. Двамата имат още три автомобила, както и влогове на стойност общо 6 126 715 лева !!!!

    Коментиран от #18

  • 17 Пешо

    54 2 Отговор
    И това са все шефове на закъсалите държавни болници, дето нямат пари за заплати. Същите тези протестират и плюят по частните болници. Само, че частника няма как да точи собствената си болница.

    Коментиран от #33

  • 18 Горе пише

    28 2 Отговор

    До коментар #16 от "др Менчев":

    15 апартамента! Генчо Начев!
  • 19 Директор

    34 0 Отговор

    До коментар #14 от "Овца":

    на закъсала болница, който не е вземал редовно заплата и който реве, че в държавните болници са нископланински, как така е богат?

    Коментиран от #20

  • 20 Директор

    22 1 Отговор

    До коментар #19 от "Директор":

    Прощавайте, исках да напиша нископлатени.
  • 21 Пешо

    12 13 Отговор

    До коментар #11 от "Дид":

    Хайде да дадат имоти и доходи на медицинските сестри за да видиш, че хич не са ниски доходите.

    Коментиран от #57

  • 22 Георги

    24 5 Отговор
    В Плевен е страшно. Частните болници никнат като гъби.

    Коментиран от #59

  • 23 мизирабъл

    40 0 Отговор
    Ами да ,те НАП знаят да мачкат мизерните търговски обекти , ама за тия гешевтари дето крадат от 1990г. не се сещат!
  • 24 Тва са някви директори

    33 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Обикновеният лекар няма 2
    26 апартамента и 3 мил евро
  • 25 Така де

    26 5 Отговор
    В момента здравеопазването е едно от перата по които се източват парите на държавата. Да не говорим, че лекарите и продавачите на храни имат главната роля да избиват и усакатяват народа. Идеята е дадена от Евро съюза, който иска да унищожи и завземе БГ суровините за над 1 трилион долара
  • 26 Antymediator

    21 6 Отговор

    До коментар #14 от "Овца":

    Да, не би да искаш да ни внушиш, че трябва да са милионери при условие, че са на заплата!?
    Никой не иска да са бедни, както беше през развития социализъм, нека получават високи заплати.
    Ти не си овца, ти си цървул!
  • 27 vasik atanasova

    15 7 Отговор
    ЗА ТЯХ Е НОРМАЛНО
    РАЗБЕРЕТЕ ГО
    ВСЕКИ ИСКА ДА СТАНЕ МИЛИОНЕР
    И СИСТЕМАТА ГО ДОПУСКА
    ТОВА Е
    МОЯ ПРИЯТЕЛ Е ДОКТОР И СИ КУПИ БМВ Х6 4.0D ЧИСТО НОВО
    ОТ МАГАЗИНА

    Коментиран от #64

  • 28 vasik atanasova

    27 3 Отговор
    ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НИ Е МНОГО ЗЛЕ
    ЯКО СЕ ТОЧИ ЗДРАВНА КАСА
    И СКОРО НЯМА ДА ИМА БЕЛИ ДОКТОРИ ДА НИ ПРЕГЛЕЖДАТ
    А ЩЕ СА ИНДИЙЦИ ПАКИСТАНЦИ И ПОДОБНИ
  • 29 Ботев

    31 1 Отговор

    До коментар #8 от "лаки фофоко":

    Има честни следователи, оставят пъпките с разследванията на бюрата на началниците си и …. след година-две подават оставка, защото не намират смисъл да работят!!!
  • 30 не ги ли срам

    29 0 Отговор
    Ами хайде една проверчица за съответствие доходи и имоти. И отнемане на имоти. Споко, това е научна фантастика!
  • 31 Газ

    12 1 Отговор
    Имотната мафия(адвокати/съдии/прокурори) да действа и да наложи спряведливост.
  • 32 ЕХА

    26 1 Отговор
    доктори-директори милионери,в болници с милиони задължения...намерихме къде отиват нашите пари...
  • 33 Гого

    21 0 Отговор

    До коментар #17 от "Пешо":

    Точат,точат от здравната каса.И то как.
  • 34 Доктора

    26 0 Отговор
    Кога ще покажат, някой, който не е декларирал всичкото си имущество?
    Всички знаем, че 80% от задължените по закон държавни ръководители лъжат при подаване декларациите. Факта, че няма нито един подведен под отговорност за невярна декларация говори, че контролиращите не се интересуват от истината в декларациите.
  • 35 гост

    17 0 Отговор
    ТЕЗИ ДИРЕКТНО СА С ОБВИНЕНИЯ МНОГО ПАРА ИМАТ ОТКАДЕ..
  • 36 ввв

    8 19 Отговор
    Работят печеля това са хора светила в медицината! За нас е важно дали тези доходи са получени законно и платени ли са данъци върху доходите... Пожелавам на всеки такива доходи стига да са изкарани с труд и честно....
  • 37 Гост

    27 0 Отговор
    Много просто ТОЧАТ ЯКО ЗДРАВНАТА КАСА ЯКИ КРАЖБИ .


    ТЕЗИ СА В ПЪТИ ПО БЕТЕР ОТ МИТЮ ЗЪРКЕЛИТЕ...
  • 38 гост

    19 0 Отговор
    ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР СА ТЕЗИ ДОКТОРИ МИЛИОНЕРИ .
  • 39 pazenek

    7 13 Отговор
    Учили са, да имат, а ние като сме пили,ходили по жени, и т. н., да го ду..;е!

    Коментиран от #41

  • 40 обирджии

    23 1 Отговор
    Точат здравната каса на поразия. И циганите точат касата - ползват здравни услуги, без да са внесли здравни осигуровки. Това го има само в криворазбраната демокрация. На запад ще те накарат, да си платиш или не те приемат за лечение.
  • 41 Поредния балък от народа

    18 1 Отговор

    До коментар #39 от "pazenek":

    Ясно е...къде са парите...Брей много имоти ...пари ...Кво да кажем ние с гайдите ...?Работиш като вол и накрая едва избутваш месеца...Броиш стотинки за сметки събираш и накрая си гладен дори ...Къде е тая оправия???И това ако е живот ???Кучета ни яли ...Че да плащам осигуровки ли ???Нее..и като идеш на лекар пак плащаш...неее абсурд...
  • 42 ДУЛИТЪЛ

    13 24 Отговор
    В ЦЕЛИЯ БАЛ СВАТ И ДАЖЕ И В ТРЕТИЯ СВЯТ ДАЖЕ И В АФРИКА ДОКТОРИТЕ СА БОГАТИ.
    МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ДОКТОР НЕ СЕ СТАВА ЛЕСНО ТАКА КАКТО ПРОГИМНАЗИАЛНА ДАСКАЛИЦА.
    ДОКТОРИТЕ СА БИЛИ БЕДНИ САМО В СОЦИАЛИЗМА КОГАТО ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА ГИ Е ПРЕВЪРНАЛА В БЕЗПЛАТНИ СЛУГИ НА ПРОСТОЛЮДИЕТО НАЛОЖИЛО ДИКТАТУРАТА.
    ОТ ДРУГА СТРАНА ТЕ СА В ПЪТИ ПО БЕДНИ И СЕГА И В ЦАЛ СВЯТ ОТ НАЙ ОБИКНОВЕНИТЕ РИТНИТОПКОВЦИ.
    СРАВНЕТЕ КАКВИ ПАРИ СЕ ДАВАТ ЗА СТАДИОНИ И ФУТБОЛИСТИ ТЕ КАКВИ КОЛИ КАРАТ КАКВИ ИМОТИ И БАНКОВИ СМЕТКИ.КАКВИ ТРАНСФЕРИ.А КОЕ Е ПО ВАЖНО И БЕЗ КОЕ МОЖЕ И БЕЗ КОЕ НЕМОЖЕ.ОСВЕН ТОВА СЕ ГОВОРИ ЗА СВЕТИЛАТА НА МЕДИЦИНАТА И ТО НЕ ЗА ДОКТОРИ А ЗАПОМНЕТЕ ЗА МЕНЪДЖЕРИ КОЙТО КОМАНДВАТ И РАЗПРЕДЕЛАТ МИЛИОТИ ВСЕКИ МЕСЕЦ Е ТЕ КОЛКОТО ПРОДАВАЧКА В МОЛ ЛИ ДА ВЗЕМАТ ВЪПРЕКИ ЧЕ МЛАДИТЕ ДОКТОРИ СА С ПО 800 ЛЕВА ЗА КОЙТО И ЧИСТАЧКА В БАНКА НЕ РАБОТИ,НО ТОВА Е НАСЛЕДСТВОТО ОТ СОЦИОЛИЗМА И ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА.
  • 43 Симо

    30 5 Отговор
    Чета коментари и не разбирам, вие наистина ли не знаете как се получават такива пари? Не помните ли предишния директор на Пирогов, който си беше дал сам на себе си 60 000 лева заплата. Какво се учудвате в здравеопазването се изсипват все повече пари и все повече не стигат. Ми иначе от къде Порше, Мерцедес, БМВ даже Бенли. А какво да кажем да шефовете на т.н. Приватизационни дружества ,които с парите на хората са направиха бащиния. Ограбиха фондовете и ни лук яли, ни лук мирисали. Никой не им търси отговорност, и никой не ги притеснява. Да живее капитализма и ГЕРБ. Да го духат бедните, а заедно с тях и лекарите с по 3-4 специалности получаващи 100 лева повече от санитарите. После се чудим защо след някоя друга година ще внасяме лекари.
  • 44 SAAB

    11 0 Отговор
    " Островитянинът " какво е декларирал ?
    Или си трае......защото е " природно скромен "
    :)
  • 45 ПХЙLK

    11 0 Отговор
    Бедни ми народе, ти кога ще забогатееш.

    Коментиран от #46

  • 46 ЭИЭ

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "ПХЙLK":

    Въобше някой търси ли тарите на източената здравна каса? Ако се търсят вижда се къде са , поне само едната част, другата от там надолу.
  • 47 Борис

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Овца":

    На фона на тия заплати дето се им малеят как се копуват толкова жилища а пък влоговете да не коментираме .
  • 48 един

    21 5 Отговор
    Стига популизъм. Това са доходите на 20-30 души директори на големи болници.Редовите лекари там бачкат денонощно за под 1000 лв. Там е мизерията.Що не дадете имотите на депутати,министри,магистрати.Щото не ви стиска.

    Коментиран от #49

  • 49 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    10 1 Отговор

    До коментар #48 от "един":

    Е ко не им стиска имотите на управленската шаика са навсякъде около теб просто се завърти и огледаи наоколо и сичко е тяхно
  • 50 КЪМ ПРОКУРАТУРАТА

    11 5 Отговор
    ЕТО КЪДЕ ТИКВАТА НАЛИВА МИЛИОНИТЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ...
  • 51 АлЧирков

    16 1 Отговор
    Този Генчо начев...винаги съм смятал че е един материален..човек с каменно "сърце"..Далеч от моето ниво и морал и човечност , а и ..професионализъм ще добавя...Чзък че мие бил ученик...Безсрамник и неблагодарник такъв..а по тв студията...все за реформи, доплащане , пари...все това му в устата и акъла...Чзък ще кажа пак..и спирам!!
  • 52 Бай Хой

    18 2 Отговор
    Здравната каца е бездънна - както Бюджетя за Тиквата! 😁
  • 53 ава

    10 1 Отговор
    Олеле..голямо грабене.., а малкия човек умира без време..
  • 54 Biona

    2 2 Отговор
    Ne zaspal a umryal narod zaspaliy ste se sabudi a umrelia nikoga tova e Balgaria
  • 55 Момина сълза

    7 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА, СПИНКАЙ, СПИНКАЙ.Как може да имаш толкова пари и имоти,какви заплати взимат,не гледате ли.Мале мале,как се краде само,уааааааууууу ,държавата спи,всеки краде.
  • 56 Filip

    4 15 Отговор
    Глупаци!Абсолютно всеки един от Вас, ако му се наложи сърдечно-съдова операция ще иска проф. Генчо Начев и никой друг да му я направи. Няма да дадете на никой друг да Ви докосне. Каквото и да Ви струва. После ще му целувате ръцете. Пишете без да мислите.

    Коментиран от #69, #74

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 НАТО ВЕЦ

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Тъпчо, тези "лекари" и с пръст не смеят да ги бутнат. Битите са "охлювите", с мизерните заплати, дето изработват милионите на "величията". Те за това няма здравеопазване. Както навсякъде, шепа лапат, останалите "зяпат". Много ясно, че никой не желае да го бият за кинтите на тези. Хваща си шапката и "много ви здраве". Чувал съм, че един от тези обича да побива колегите си, дето работят за него.
  • 59 Гъба

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "Георги":

    А ти ходи да бачкаш в "държавната", щото там ама въобще няма такива, като тези в статията.
  • 60 гнида

    8 1 Отговор
    Това върхът на айсберга ли е ? Трябва да си много добър професор , за да имаш 15 апартамента и инвестирани милиони ! Бравос , този е от добрия мат'риял ! Но за да има добър мат'риял , лошият го храни ..... Инак добра статия за онези дето търсят незаконни доходи и тях ги храни лошия мат'риял ......
  • 61 Марио Ангелов

    3 7 Отговор
    Жалки цървули сте всичките! Анадънмо!
  • 62 Мишо Бирата

    17 0 Отговор
    Абе тия "доктори" КОГА ИЗОБЩО РАБОТЯТ ... Че то излиза ,че само да обиколят нотариусите да си прехвърлят имотите и "трудовият им стаж минал" б@си !!!
  • 63 Клеопатра

    5 2 Отговор
    Писали добре,коментирали добре,някъде има и разсъждения пак добре.Аааа,хора спрете се,какво е ползата от това,тези с имотите и палатите много ми е чудно,кой от тях ще си го занесе на онова място- там където никой нищо не си взема!Ами да си трупат докато се затрупат сами,мястото на всеки се пази-2 на 2.
  • 64 Клеопатра

    2 3 Отговор

    До коментар #27 от "vasik atanasova":

    Аного Ви моля,опитайте се да мислите и после да пишете.Благодаря.
  • 65 Бате боко

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "лаки фофоко":

    Има всичко приятели и момпи и помпи данси манси , обаче имайте на предвид че без тия паразити ще стане много по зле.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тъп

    6 3 Отговор
    Требе да се вдигне здравната на 15 % да има и за други от бялата мафия.
  • 68 Бай иван

    3 4 Отговор
    Не ги обвинявайте бе !!! Те са доктори и имат висше образование не може да са в престъпна схема .........
  • 69 Пешо

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "Filip":

    Точно пък при Начев няма да отида, има къде - къде по-кадърни от него.
  • 70 Moмина сълза

    7 1 Отговор
    До Филип,и за това че е добър лекар трябва да краде така ли?Да ,може да получава добър доход но да имаш 15 апартамента и 4 000 000мл.лева извинявам се тези неща ги нямат ни германският ,ни израелският ,ни американският хирург,това се вика КРАЖБА,а институциите дремуцкат ,както спи цялата държава.
  • 71 Гост

    6 2 Отговор
    Не напразно им викат БЯЛАТА МАФИЯ.За такива директно разстрел и конфискация на имущество до пето коляно.
  • 72 прост българин

    3 3 Отговор
    само ефтанизиране И ГОРЕНЕ ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА ........ НЕ СЪЩЕСТВУВА .......
  • 73 кифладжиев

    2 0 Отговор
    Прочетох всички коментари Впечатлен съм най вече от НАЧЕВ ---15 апартамента То бива лакомия но това неговото е страшно Идвам до извода че е време пак да се излиза в гората както преди 09 09 1944г Но този път да не се нападат мандри а апартаменти коли вили
  • 74 Габриела

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Filip":

    Милият той, наивник Ще му целуват ръцете, ама някой друг път. Тоя надменен професор, не знам колко оживяват след златните му ръце. А и след операцията, идва реанимация. Там какъв ад е, нямате си на идея. Реаниматори, сестри като глутница освирепели кучета. Рехабилитатори и санитарка, обикалят като чакали. И шанса да оцелееш е ако имаш 9 живота.

    Коментиран от #75

  • 75 Prof.Danov

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Габриела":

    Az sam najdobriq. Elate da se operirate v Pleven.
  • 76 56656

    1 1 Отговор
    Така трябва да бъде!Това са хора , изкарали парите си с ум, интелигентност и собствените си ръце.Крайно време е интелигентните
    хора да просперират , а не мутрите и крадците.

    Коментиран от #77

  • 77 НАТО ВЕЦ

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "56656":

    Пич, това са "мутрите" с "бели престилки".