2 866 1

10 дни ще разрушават Дома на металурга

Антония Стефанова

Багери събарят недостроения Дом на металурга, който намира между бургаските улици „Уилям Гладстон", „Фердинандова" и „Цар Асен I". Разрушаването на запустялата призрачна сграда започна през уикенда и се очертава да приключи до десетина дни, уточняват от Burgas24.bg.

В последните месеци изоставеният строеж се превърна в свърталище на наркомани, както и любимо място за игра на хлапетата от квартала. Стърчащите железа и зейналите ями са потенциална опасност за малките, поради което живущите в района неколкократно сигнализираха община Бургас.

Миналата седмица собствениците са уведомени, че има издадена заповед за събаряне на сградата и те са ангажирали фирма. Все още не се знае какво ще се издигне на мястото на съборения Дом на металурга.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ДОКО
    Отговор
    1 11:18  15.08.18
    РАЗРУШАВАМЕ ДОМЪТ НА МЕТАЛУРГА НО ЩЕ НАПРАВИМ ДОМ НА ДЖЕНДЪРИТЕ НЕ НЕ ..НА САМОТНИТЕ МАЙКИ..МАЙ ПО ДОБРЕ Е ДА НАПРАВИМ КЛУБ НА МАЛКАТА КОРУПЦИЯ..АБЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ Я ДА СЕ ОБАДИМ НА ВАЛЕРИ ТОЙ ЩЕ ДАДЕ СМИСЛЕНА ИДЕЯ КВО ДА ПРАВИМ..ДОМ НА ТИШИНАТА,Я ПО ДОБРЕ ДА ГО ДАДЕМ ЗА ЦЕНТРАЛА НА ЕВРОРОМА ОПА

Напиши коментар:


Публикувай