12 253 0

Имоти на една човешка длан ...

Имоти на една човешка длан ...

Най-големият сайт за недвижими имоти imot.bg вече предлага нова функционалност – директно показване на местоположението на даден имот. В случай, че търсите жилище в центъра на София е достатъчно да зададете необходимите филтри, като например големина на апартамента и на картата ще ви бъде показано точното местоположение на имотите, които се оферират към момента.

Ако например, търсите жилище в Младост – един от предпочитаните квартали за покупка на имот, поради наличието на удобна връзка с останалата част на столицата и редица офис центрове, то е достатъчно да обозначите точно вида апартамент, който ви интересува. Ако в тази част на Младост, към която проявявате интерес, се появи символ „Къща” на картата, то там се оферира апартамент. Кликайки върху него веднага се появяват подробности относно вида жилище, големината и цената му.

При покупката на луксозен имот точното местоположение също е от изключителна важност. Част от клиентите дори желаят апартамент в точно определена сграда. Тези, които са се насочили например към Оборище, могат да видят предложенията тук.

Имоти на една човешка длан ...

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.