20 Август, 2018 15:45 1 120 1

Ремонтират фонтаните в Смолян

  • ремонт-
  • фонтани-
  • смолян
Ремонтират фонтаните в Смолян - 1

В неделя общинските съветници от Коалиция за развитие на община Смолян /КРОС/ запретнаха ръкави и започнаха да ремонтират фонтана пред ОД на МВР в града. С ремонтите дейностите се даде начало на кампанията на съветниците за цялостното реновиране със собствени сили и средства на запуснатите „шадравани”.

Инициативата идва в отговор на нарастващото недоволство на смолянчани, които са възмутени от лошото състояние на фонтаните, намиращи се в различни точки на Смолян - стария център на града, пред ОД на МВР и кв.Устово.

„Промяната в нашия град трябва да започне отнякъде. Защо да не започне от там, когато се разхождаме с нашите деца да ни бъде приятно и поне малко да имаме усещане, че сме в нормален град. Смятам, че Смолян го заслужава и ако няма пари или желание общината да го направи, тогава ще го направим ние. Избрали сме и следващите локации за облагородяване, така че предстои още много работа”, заяви Анастас Караджов, общински съветник от Коалиция за развитие на община Смолян.

От 2015 г. oбщинcĸитe съветници от КРОС внacят като дapeниe възнaгpaждeниeто, което получават за участието си в заседанията на Общинския съвет. Специално учредена фондация разпределя средствата в подкрепа на различни обществени инициативи и социални кампании в Община Смолян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dhjfrthhg

    1 0 Отговор
    Много пуми има там