1 864 2

Откриха новоизградения водоем „Нежовижа“ (СНИМКИ)

Откриха новоизградения водоем „Нежовижа“ (СНИМКИ)
Антония Стефанова

С тържествен водосвет и курбан за здраве кметът на община Велинград д-р Костадин Коев преряза лентата на новоизградения водоем „Нежовица“. Той е поредната стъпка за решаване на водната криза във Велинград. Водоема е част от „Водната стратегия” за подобряване на водоснабдяването на кв. Каменица. Инвестицията е в размер на 395 196 лева. Средствата бяха отпуснати с постановление на Министерския съвет. Водоемът е с обем 1500 куб.м. и е с 3 пъти повече от досегашния.

В предизборната си кампаня Градоначалникът даде обещание да реши проблемите с водоподаването на СПА столицата. Водоемът “Нежовица“ и пускането в експлоатация на Водев Чарк и Суха Лъка е живото доказателство за усърдната работа, която той и неговия екип полагат за постигането на „Видимите резултати“.

Откриха новоизградения водоем „Нежовижа“ (СНИМКИ)

Следващата стъпка за цялостното решаване на проблема с водата е изграждане и на нов водопровод, за който ще бъдат необходими около 200 хиляди лева. За радост, те вече са осигурени отново чрез министерско постановление. „До няколко месеца проблемът с липсата на вода в квартал Каменица ще бъде цялостно решен.“- категоричен е д-р Коев.

Откриха новоизградения водоем „Нежовижа“ (СНИМКИ)

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • JEEP
  Отговор
  1 09:44  21.08.18
  Не че нещо, ама от тези снимки оставам с усещането за заравнена строителна площадка, но не и за водоем. Освен един каптаж на втората снимка, друго не виждам.
 • Бай Благой
  Отговор
  2 09:53  21.08.18
  Не виждам къде е премиера слънце?!

Напиши коментар:


Публикувай