2 518 3

Велинград с обновен водопровод

Велинград с обновен водопровод

Подменени и превключени са двата главни водопровода „Суха Лъка“ и „Клептуза“ в централната градска част на Велинград. Те са от изключително голямо значение за гражданите, защото ще подобрят водоснабдаяването, ще намалят загубите на вода и рисковете от аварии. Изграден е и нов канал, какъвто не е имало до сега. Средствата за подмяната са от бюджета на община Велинград, тъй като не са били предвидени в проекта.

След смяната на водопроводите и изграждането на канализационната система, строителите подреждат и паважните настилки по бул. „Съединение“.

Новата и модерна визия на центъра ще бъде готова до 1 септември, когато е кулминацията на празниците по случай 70 години от създаването на Велинград и 10 години от получаване на приза SPA столица.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 10:45  23.08.18
  Те и Габрово имат обновен водопровод, но вече не пият вода от чешмата. Проблемите им започнаха откакто им смениха тръбите. Да пожелаем на Велинград по-добра вода.
 • 2 22:18  23.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Рони
  Отговор
  3 22:49  23.08.18
  То ремонт, то чудо! То не бе една настилка, то друга и накрая трета, която вече хлопа под краката. Значи ще чакаме ремонт след официалното честване. Нещо до болка познато! Превръща се в Банско, хотел до хотела. Жалко за красивото градче.

Напиши коментар:


Публикувай