Last news in Fakti

17 Септември, 2018 15:52 2 228 2

Дубай бълва все повече жилища

  • дубай-
  • жилища-
  • къщи-
  • проекти-
  • инвестиции
Дубай бълва все повече жилища - 1
Снимка: Shutterstock

Близо 14 000 жилища и къщи са били пуснати в експлоатация в Дубай през първите осем месеца на текущата година, сочат данните на Агенцията по вписванията на емирството (DLD). Всички те са разпределени в 47 проекта. Тук влизат 10 000 жилища, 2258 мезонета и 1575 къщи.

Дубай продължава да привлича чуждестранни инвеститори. Последните са вложили значителни средства като през първите осем месеца 1000 чуждестранни купувачи са сключили сделки на обща сума от 3.3 млрд. USD. Новите проекти се характеризират с високо качество и предлагане на редица допълнителни услуги, което спомага да се удовлетвори изискването на всички и да не се стига до свръхпредлагане в отделните сегменти.

Емирството може да запази този позитивен импулс в навечерието на EXPO2020 е мнението на експерти. Към момента над 60% от имотите в Обединените арабски емирства са собственост на чужденци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dhjfrthhg

    6 1 Отговор
    Камилари. Там овен пясък нищо няма
  • 2 Радо

    9 1 Отговор
    Преди 6г. ходихме - празни небостъргачи, и строят като улави, вземаха ни паспортите на летището още, и не ни ги дадоха докато не не качихме на самолета обратно...все едно съм умрял да им живея в тъпанарското им емирство - изобщо не си струва да ходите до там - пълна набутвация.