18 Септември, 2018 06:21 2 911 1

Странно приложение на ВиК тръби (СНИМКИ)

  • pvc-
  • тръби-
  • мебели-
  • дизайн-
  • архитектура

Всички знаем, че PVC тръбите се използват при ремонт на водопроводната и канализационна система. Когато всичко е готово винаги остава неизползвана част и най-често те отиват на боклука. Това обаче не е правилно. Винаги може да им се намери практично приложение. Ето и няколко идеи:

1. Кресло на колела. Леко и удобно за местене.

2. Разчупена визия на крака за маса. Може да боядисате тръбите в необходимия ви цвят и да поставите отгоре стъкло.

3. Двойно легло. В зависимост от това как ще наредите тръбите, мястото за спане може да се превърне в истинско произведение на изкуството.

4. Хамак. Чудесно място за поставянето му е балкона.

5. Перила на стълби. Евтин и атрактивен начин да превърнете стълбите в истинско произведение на изкуството.

6. Място за съхранение на бутилки. Ако боядисате в нужния цвят и слепите тръбите под определена форма, то те могат да се превърнат в отлично допълнение към интериора на вашата кухня или дневна.

7. Декоративна преграда. Стените не винаги са най-удачния вариант за преграждане на помещенията, особено когато става дума за малки апартаменти. Понякога е достатъчно и една декоративна преграда, която визуално да определи къде свършва едното и къде започва другото помещение.

8. Настолна лампа. Обикновена, но в същото време и много ефективна за бюро, която може да се направи само от няколко PVC тръби.

9. Стелаж за книги. Необходими са само малко PVC тръби и няколко дървени плоскости и библиотеката в хола ви е готова.

10. Място за съхранение на обувки. Антрето по принцип е малко пространство, а в някои апартаменти, то дори липсва. Това е чудесен начин хем обувките да са ви подредени, хем да спестите място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PPR

    1 0 Отговор
    PPR, PVC...