19 Септември, 2018 20:56 1 703 2

Българи трансформират сгради в Берлин

  • 3d-
  • мапинг-
  • сгради-
  • българи-
  • берлин
Българи трансформират сгради в Берлин - 1

3D мапинг технологията набира все повече популярност по света. У нас също е доста позната. Занимаващите се с нея е са на доста високо ниво и вече са търсени и по света. Планирано е в периода 5-14 октомври на знакови сгради в германската столица да бъдат проектирани 150 3D продукции.

Светлинните спектакли на българите ще бъдат излъчени по фасадите на Бранденбургската врата, телевизионната кула и на исторически музей.

Българската продукцията ще превърне символите на Берлин в портал, свързващ световните култури чрез музика, изкуство, архитектура и природа от всички краища на света.

Българите са избрани да създадат и специална продукция, по случай седемдесетата годишнина от създаването на Израел. Светлинният спектакъл ще се появи на 300-годишната фасада на най-важната съществуваща барокова сграда в Берлин - Германския исторически музей и ще разкрие пред зрителите богатата култура, история и изкуство на страната.

Българи трансформират сгради в Берлин


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бобо

    1 1 Отговор
    Изглежда добре.Дано не стане като Кристо с чаршафите.

    Коментиран от #2

  • 2 Кристо Кристооо Кристо

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "бобо":

    Тъкмо щях да коментирам за Кристо - утре си слагам един чаршаф и излизам с него на улицата, ще покрия и колата, ще закача на балкона, току виж са ма налазили знойни брюнетки