Last news in Fakti

25 Септември, 2018 15:33 2 781 2

Концесионерът трябва да ремонтира мола в Благоевград

  • мол-
  • благоевград-
  • фасада
Концесионерът трябва да ремонтира мола в Благоевград - 1
Снимки: БТА

Бурните ветрове в понеделник следобед буквално свалиха фасадата на мол LARGO. Той се намира в центъра на града и по време на силните ветрове в района е имало много хора.

Възниква въпросът кой ще ремонтира фасадата. Реалният й собственик е общината, която я е отдала на концесия. На практика концесионерът се грижи за сигурността. „Ремонтът ще бъде за сметка на концесионера, предполагам, че има застраховка", заяви Иво Николов, заместник-кмет на Благоевград. Той уточни, че не е имал разговори с концесионера и не знае дали от общината са се свързали с него.

Концесионерът трябва да ремонтира мола в Благоевград


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 696969

    22 0 Отговор
    защо си мисля, че ремонта трябва да е за сметка на строителя, който си е оставил ръцете
  • 2 бохо

    4 0 Отговор
    Оптимизацията в строителството води до поставяне на по-леки скари които явно не могат да износят обемната фасада. Гаранцията в най-добрия случай на неконструктивен елемент да е 2г. освен ако не е договорено нещо допълнително.