Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 12:46 2 482 4

Известна хотелска верига избра Пловдив

  • хотел-
  • верига-
  • бутиков-
  • пловдив-
  • mgallery by sofitel

Откриването е насрочено за 2019 година

Известна хотелска верига избра Пловдив - 1
Снимка: М. Богданова ©

Първият хотел от веригата MGallery by Sofitel ще бъде открит в Пловдив през 2019 г. У нас той ще работи под шапката на Orbis, която преди няколко години стъпи на българския пазар, откривайки хотел в София.

В Пловдив хотелът ще разполага със 60 стаи и апартаменти, SPA и wellness зони и конферетни зали. Новият хотел ще се намира на мястото, на което в момента се помещава „Торро Гранде“ – най-модерният ресторант в града. С откриването си хотелът има амбицията да е първият в сегмента бутикови.

„Мястото и архитектурата на хотела ще бъдат уникални. За нас дизайнът е на първо място и не крием, че амбицията ни е да превърнем тази историческа сграда в най-забележителния хотел в Пловдив. Брандът MGallery се съчетава перфектно с тези наши планове – да представим на пазара една силна световно известна луксозна марка чрез бутиков хотел, който идеално пасва на духа на един от най-старите градове в света”, казва собственикът на хотела Бойко Качулев.

„България – подобно на цяла Югоизточна Европа, е обещаващ пазар за хотелиерите, тъй като предлага както на бизнеса, така и на туристите, палитра от изцяло нови и непознати дестинации”, казва Франк Реул, ръководител „Развитие“ на Orbis & AccorHotels в Източна Европа.

Към момента по света има над 90 бутикови хотели MGallery, като всеки от тях носи уникална история и дух, вдъхновени от дестинацията. С превъзходния си дизайн и вътрешната политика с фокус върху удовлетвореността на персонала и правата на жените, хотелите MGallery са мястото, където гостите ще открият само най-доброто, което хотелският свят може да им предложи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грухчо белята

    6 1 Отговор
    Нооу ясно, да не са глупави, та да изберат селософоя
  • 2 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Нали е написано, че имат хотел в София, сега отварят такъв в Пловдив.

    Коментиран от #3

  • 3 Грухчо белята

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Plovdiv":

    Ми сбъркали са!
  • 4 Хаха

    3 0 Отговор
    60 стаи. На чичо Пенчо хотела