17 Ноември, 2018 09:37 8 791 25

Живот в затворен комплекс със собствен парк

  • жилище-
  • среда-
  • парк-
  • модера резидънс
Живот в затворен комплекс със собствен парк - 1

Ако сте човек, който търси спокойствие и сигурност, като същевременно иска да бъде близо до всички градски удобства, то нека ви предложим нещо подходящо за ваш нов дом!

Модера Резидънс е най-новият и един от най-мащабните проекти в кв. Витоша в София за последните години. Това е ексклузивен жилищен комплекс от затворен тип със собствен парк и много зеленина.

Комплексът е проектиран с визия за модерно градско жилище. В него съвременният човек с активен начин на живот ще си осигури комфортен и уютен дом в качествена среда, като същевременно ще запази връзка с града и неговите удобства.

Проектът се изгражда върху парцел с площ от 13 800 кв.м., от които 6 000 кв.м. са предвидени за частен парк.

Зелените площи и зони за отдих вече не са лукс, а естествено решение в отговор на растящата необходимост от по-здравословен и спокоен начин на живот. Именно затова вътрешният парк на комплекса ще бъде с максимално много зеленина, двор с алеи, пейки и голяма детска площадка. Зоната е свободна автомобили, като всички коли ще бъдат паркирани в сутерените на сградите.

Жилищната част на комплекса включва 230 просторни и светли студиа и апартаменти с една, две и три спални, разпределени в три 5-етажни сгради, които се вписват хармонично в парковата среда на комплекса.

Вижте повече за комплекса и наличните за продажба жилища тук

Сградите съчетават впечатляваща визия, оптимизирани общи части и безупречен дизайн, допълнени от модерна и устойчива фасада, а технологиите на строителство отговарят на всички съвременни изисквания за качество.

Местоположението на комплекса е отлично! Разположен е в горната част на кв. Витоша, на тиха и спокойна улица, пресечка на бул. Симеоновско шосе, с директен достъп до самия булевард. С бърз достъп е и до Околовръстния път на столицата, който осигурява удобна връзка с една от най-големите търговски зони – Ринг МОЛ и ИКЕА, както и с Бизнес Парк София, Кино Арена, природен парк Витоша и централните градски части.

Освен всичко друго, районът се отличава с ново жилищно строителство и предимно затворени комплекси, които са предпочитани от млади семейства, тъй като осигуряват спокойствие, тишина и сигурност, както и отлична новоизградена инфраструктура.

Модера Резидънс се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбите на имоти ново строителство. Купувачите не дължат комисионно възнаграждение на агенцията.

Схемите на плащане са гъвкави, като от крайните цени има предвидени отстъпки в зависимост от избрания план. Строителството напредва и се очаква комплексът да бъде напълно завършен в края на 2019 г.

Повече информация за проекта можете да намерите тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    73 1 Отговор
    Продажбите не вървят нещо май ?
  • 2 Eee

    46 4 Отговор
    Не ми се живей в затвор,кофти оферта.

    Коментиран от #23

  • 3 гощо

    58 1 Отговор
    кв.Витоша няма улици всичко е в кал транспорт зле изобщо все с кола трябва да си.Няма магазини за всичко пали колата.Това не ме кефи.
  • 4 Грешен код от картинката

    47 1 Отговор
    Дали ще има паркоместа и улици или само сгради и кал?
  • 5 САП

    26 2 Отговор
    Затворен квартал със блокове ?
    Не знам какъв е смисъла на това. Обикновено затворени квартали се правят със едно фамилни къщи. И кое му е затворено? Всеки може да влезе няма нужните огради. А няма нужния обществен транспорт да дойдат навлеците. Просто поредната луксозна спалня. Нищо повече
  • 6 Наблюдаващ

    35 1 Отговор
    6 декара парк за 1000 живеещи в комплекса е просто мечта - по 6 кв.м за всеки обитател. Има да си тича на воля като скача на куц крак. То затворения коплекс е като в затвора - трудно се стига до него, но разходките в кръг с останалите обитатели са просто мечта!
  • 7 Ха ха

    35 2 Отговор
    И бай сельо кат си купи требе да плаща за поддръжка после...
  • 8 АрхитектиНаБесилка

    22 5 Отговор
    В София трябва да има закони за строителство. Всеки блок да има задължително паркоместа, да има що годе еднаква архитектура и визия, задължително да се правят зелени площи от строителите, както и да се поддържат после.

    Коментиран от #18

  • 9 мангалезич

    27 3 Отговор
    И като го накичат със климатици по фасадите ще стане много фешън, квартала няма централно отопление.

    Коментиран от #14

  • 10 Townboy

    30 1 Отговор
    Селяндурите се навряха в тия затворени комплекси е тарикатите отидоха да живеят на село. Сега е модерно да си селянин, но е скъпо удоволствие ако селото е близо до големия град.

    Коментиран от #25

  • 11 Реститутка

    17 3 Отговор
    Единствените качествени затворени комплекси от затворен тип с многофамилни жилищни сгради в София са тези на Феър Плей- в Изток на ул. Атанас Далчев и Райко Алексиев, в Борово на ул. Невестина скала, друг на ул. Лявстовичка и в Лозенец- при Токуда, който сега май е Парк Ин; Също така и Каза Вива на 4км в Изток е добро предложение, както и на Артекс комплексите в Бояна. Всичко друго са 2-3 блокчета с общ двор, който е без ландшафт, без алеи, без басейни- цари един посредствен лукс, песевдобогаши довчера ходили във външни тоалетни, а днес видели се в пари от кредит. И плащат по 50-100 лв. на месец за "поддържка"; Това си е за провинциалисти, които не са израснали в София и не знаят, че специфичната архитектура на центъра например предлага карета от сгради със затворени дворове с по- голяма площ, а относно спокойствие и зеленина има квартали с традиционно голямо отстояние от сградите като Яворов, Иван Вазов, Хиподрума и др.
  • 12 Край

    22 0 Отговор
    Затворените комплекси са признак на латиноамериканизация на обществото ни.
    Там заможните се опитват да осигурят сигурност на семействата си.
    След време ще ги охраняват с автомати и после и като излизат от комплекса. така е в Мексико и Бразилия.
    В нормалните общества сигурността е за всички.

    Коментиран от #16

  • 13 PlimP

    19 0 Отговор
    и ква е разликата между соц. кварталите, даже има 1000 пъти по-кокетни соц. кварталчета с блокове от по 5 етажа и 2,3 входа, 2 ап. на етаж, парко- места бол и зелени площи колкото щете, доакто не се появи някой мега кретен да ги застрои с тъпото си ново и скъпо, но некачествено стротелство
  • 14 PlimP

    11 0 Отговор

    До коментар #9 от "мангалезич":

    ем така е модерно, парното било упадъчно и демоде, нищо че в богатите страни всичко е на парно
  • 15 Иван

    15 0 Отговор
    Тук важното е с какви ще ви затворят в този комплекс. Пригответе се след 3 години да сменяте новите дограми, защото се измятат и текат, след 6 години да сменяте изгнили греди на покрива и общо взето всички да живеете като едно огромно семейство.
  • 16 ganio

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Край":

    Също и в ЮАР.
  • 17 гост

    13 0 Отговор
    Кв.Витоша е кочина,кал и никаква инфраструктура.Излаз до бул.Симеоновско шосе.Та това като чели е голям плюд.Там е страшни задръствания,няма градски транспорт изобщо не си струва да се кушува.Трябва да разберете ,че без инфраструктура не струва.
  • 18 Ботев Пловдив

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "АрхитектиНаБесилка":

    Значи САМО в София трябва да има закони за строителството?! И кой ще ги гласува? Софийското народно събрание? Някои софиянци толкова насериозно се взеха че губят чувство за реалност. Страната е навънка. Кацаме, Терминал 2, и по-далечко от София! Няма такава безнадеждна грозота! Който не е бил в Европа, той не го е разбрал.

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ботев Пловдив":

    То законите си ги има, изложения, паркоместа и т.н. ама никой не ги сназва и сгради с очевадни нарушения получаваш акт 16. После всеки да си блъска главата като му протече, като му откажат газифициране, като започне някое дело срещу неизправностите или пък при проливен дъжд се напълнят мазите и гаражите. Хайде на не е честито новото строителство, и аз съм с проблеми които излизаха след месеци и на порции, та да не ни приседне.
  • 21 тежко е

    5 0 Отговор
    На снимка и във фантазиите на заблудения човек всичко изглежда толкова готини. А после като започнат да се ринат в калта. Или да се разпада бараката дето някои им е зглобил за да ги изцеди. Им остава да ги топли доживотния заем дето са взели. Тия боклуци дори под наем няма как да ги дадеш. Другите боклуци в града може и да се излъже някои да ги вземе. Но пък ако няколко месеца няма навитаци. Заеме е забоксувал вече. Прост народ.
  • 22 Гост

    2 0 Отговор
    а път до тоя рай ще има ли?
    че аз в този квартал не съм видял улица на която да се разминат два автомобила без единият да търси къде да се свие.
  • 23 никси

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Eee":

    кажи си ье нямап пари да си го позволиш е освен ако изтеглиш голям заем и после тие на дупенцесамо тия у парламенто може като господина с6те апартамента онерекордиор иго може тоя спорт тиза кво мислиш защо стоитам у парламенто сигурно екупил още 6 исега требе даги изплаща от нашия грьб
  • 24 никси

    2 1 Отговор
    в комплекс deltahillпо хубаво ипспокоино се живее село кладница пернишко над село рударци там кьщите неса бараки и има много паркоместа сьм участвал в тяхното изграждане наи голени заменитости са там
  • 25 JEEP

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Townboy":

    Прав си, но само по заможните. Другите са в панелните комплекси. Да си жител на затворен комплекс е = да си наемател в собственото си жилище.
    Аз също избягах от центъра и съм много доволен - двор, въздух, стигам до центъра за няма и 20 мин. Е, къщата си иска малко повече работа, но е кеф да си кося тревата, вместо да се набия в някой мол.