28 Ноември, 2018 15:15 1 963 0

До 15 януари: Отстъпки при ранно записване за участие в „Строителна седмица”

  • иец-
  • изложение-
  • строителна седмица

Изложението събира сектора на строителството от 6 до 9 март 2019 г. в Интер Експо Център

До 15 януари: Отстъпки при ранно записване за участие в „Строителна седмица” - 1

За 19-а поредна година компаниите в сферата на строителството, архитекти, инженери, предприемачи и специалисти, ще се възползват от възможностите, които изложението СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и новите технологии им предлагат. Вратите на форума, провеждащ се в Интер Експо Център, ще бъдат отворени от 6 до 9 март 2019 г. До 15 януари фирмите имат възможност да заявят участие, възползвайки се от отстъпките за ранно записване.

„Изложението се стреми да разширява границите на чуждестранното участие в рамките на международния си характер. Вече носи името СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА“, съобщават организаторите. Те подчертават различния облик на форума, основаващ се на иновативността, високите технологии и визионерството. Присъстващите ще бъдат привлечени от възможностите, които представя на строителния сектор новата тематика - SMART LIFE.

Професионалното строително събитие на България СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще представи възможностите и потенциала на съвременното строително оборудване и механизация, софтуер и смарт решения, довършителните дейности, интериорните материали и технологии, модерното вертикално планиране и ландшафт и индустриалното строителство.

Прецизирано сегментиране

„Отчитайки присъствието на утвърдени български и чуждестранни брандове, през 2019 г. ще бъдем още по-прецизни в сегментирането и тематичното разпределение на зали. По този начин ще бъдат създадени още по-добри условия за отлична комуникация между партньорите в бизнеса“, коментират организаторите, чиято цел е изграждането на устойчива бизнес среда, която да осигури условия за растеж на строителния бранш. Поставяйки акцент върху жилищното, индустриалното, общественото и строителството на хотелски комплекси, в изложението се включват производители и вносители на строителни материали, машини, дограми и стъклопакети, керамика, санитария, облицовъчни материали, подови настилки, техника и технологии, топло- и хидроизолации.

Възможностите, които предоставя, подпомагат развитието на целия строителен сектор“, смятат специалистите. Съобразявайки се с тенденциите на строителния бизнес, потребностите на сектора и нуждата от пълноценна професионална платформа, изданието през 2019 г. ще даде още по-широко поле за развитие на бранша, разширявайки изложбените си площи с 30% спрямо последното издание. Тогава на площ от над 5000 кв.м. продукти и технологии представиха над 200 компании от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция, сред които – производители, дистрибутори и вносители. „Отбелязахме ръст от 40% на участващите фирми и заетите площи“, коментират организаторите, отчитайки, че изданието са посетили над 8500 архитекти, инженери, предприемачи и специалисти.

SMART LIFE - новата тематика

Високите технологии са навсякъде. Когато бъдат свързани, те изграждат забележителна екосистема, която предоставя нови възможности за строителството и създава нови полета за развитие на нови бизнес-начинания. Намирайки все по-масово приложение в офисното, жилищно, ваканционно и индустриалното строителство, умните технологии застават в основата на тематиката, която стартира от 2019 г. в рамките на СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА – SMART LIFE.

СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и новата тематика SMART LIFE ще се проведат паралелно с изложенията Секюрити експо и Water Tech Expo, насочени съответно към сектора на сигурността и индустриалното управление на водите. „Светът се преобразява; а ние – заедно с него“, коментират професионалистите. Предизвикани от възможността да си изградят цялостен образ на новата дигитална икономика, смарт индустрията, енергийното и екологично управление на ресурсите, специалистите вече запазват в календарите си датите от 6 до 9 март 2019 г.

Всички новини за изложението ще откриете на buildingweek.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА