14 Февруари, 2019 09:21 6 303 24

Ела в твоя дом

  • комплекс-
  • жилища-
  • лозенец-
  • софия

Нови 10 сгради в затворен комплекс в столицата

Ела в твоя дом - 1

Два основни елемента – гората и градът определят цялостната архитектурна идея на комплекса SoHome Residential Park. Елегантните, изчистени обеми и естествените материали, дават възможност на всеки да се потопи в атмосферата му. SoHome е жилищен комплекс, разположен в столичния квартал „Лозенец”. Композицията от всички десет жилищни сгради е прецизно решена, така че да оформя зелени пространства, които елегантно вписват комплекса в заобикалящата го среда.

„Ела в твоя дом“ е посланието, което комплексът от „затворен тип“ отправя към своите бъдещи собственици. „Ще създадем жилищна среда, която ще Ви даде нещо повече от дом – ще Ви даде здравословно, защитено, красиво и уютно кътче, което да сплотява всеки ден цялото Ви семейство. Мисълта за един перфектен дом беше неотлъчно с нас по време на целия процес - от идеята, през намирането на перфектната локация, визията на архитектурата, изборът на материали, контролирано изпълнение и бъдещата поддръжка”, казва инвеститорите.

Ела в твоя дом

В комплекса са разположени десет 5-етажни сгради върху площ от 35 дка, от които 23 дка красиви, зелени градини. Апартаментите са просторни и ориентирани на юг, което ще допринесе за комфорта на цялото семейство. Създателите му са заложили на най-добрите, естествени и качествени материали, като се стремили да постигнат максимална енергийна ефективност.

Фасадите са винтилируеми с минерална вата и немски клинкерни плочи. Дограмата е алуминиева, от най-висок клас с прекъснат термомост и троен стъклопакет. Всеки апартамент е с монтирана индивидуална термопомпа, захранваща подово отопление и охлаждане. Иновативният поглед на архитекта да насочи автомобилният поток по периферията на имота към две подземни нива, осигурява на сградите лукса да „дишат“ спокойно, като предлага просторни и светли пространства. Луксозни общи площи с безшумни асансьори.

Ела в твоя дом

Локацията, избрана за SoHome Residential Park не е случайна. „След многобройни проучвания и огледи, нашият екип се спря на модерен квартал с добре развита транспортна мрежа, но по-важното – местоположението на комплекса е между два от големите паркове в София. Но ние не се задоволихме само с тях… Създадохме и 23 дка вътрешна паркова среда, с много зеленина, водни огледала, без трафик на автомобили и изглед към планината. Всичко това ние правим със стремежа да създадем оазис на спокойствието за семейството Ви”, допълват от там.

В комплекса има още спортни площадки, фитнес център, ресторант, специализирани хранителни и нехранителни магазини, които са на разположение на всички живущи в него и ще продължат да се контролират от инвеститора и след приключването на проекта, защото искаме да осигурим максимално добра среда за Вас и за напред. Погрижили сме се за пълната безопасност на жилищния комплекс като достъпът в него е контролиран от 24/7 охрана. Предвидено е почистване и поддръжка на общи части, алеи и улици, както и поддръжка и напояване на зелени площи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нов дом

    9 2 Отговор
    Идвам
  • 2 гост

    34 4 Отговор
    Не, благодаря. Не искам да ставам роб и цял живот да работя, за да си изплатя жилището.

    Коментиран от #15

  • 3 петър

    38 1 Отговор
    А за цена нищо не пишете . Да не Ви е срам нещо .....
  • 4 kick

    63 4 Отговор
    След 15-20г българите ще живеят в подобни комплекси, децата им ще учат там, магазините им ще са там, извън тях ще господстват циганите! Българите ще се самоизолират вместо да изолират циганите! Запомнете какво съм написал днес!

    Коментиран от #22, #24

  • 5 Гост

    12 2 Отговор
    Кой ви излъга, че това е Лозенец ?!
  • 6 гост

    23 4 Отговор
    Те и в Пловдив такива ги строят на зелено за двустайно жилище с балкон и 50квм плащаш 750евро на квадрат, но като влезеш вътре и се оказваш в 35кв кутийка за над 1000евро на квадрат, защото останалата квадратура са ти общи части. Балкон 2квм, коридор 3квм, баня 4квм, спалня 9квм, хол 17квм. И на всичкото отгоре трябва да го плащаш 20г. като си на заплата от 1000лв и не може да си позволиш вноска по-голяма от 300лв месечно.

    Коментиран от #8

  • 7 ИВАН

    11 0 Отговор
    Тъй, тъй ... те крадците, наистина имат нужда от 24 часова охрана
  • 8 нане

    3 12 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Значи, никой не те кара насила да ходиш там. Всички сме наясно с триковете на "строителите", но все пак това е затворен комплекс и цените са по-височки заради повечето удобства.
  • 9 СссереМ

    3 10 Отговор
    Барабите да не се обаждат,знам че гроздето е кисело.
  • 10 Мирада

    6 0 Отговор
    И бате борчо крадеца като надуе чалгата ще има супер акустика
  • 11 Ганю

    16 0 Отговор
    Май, май не вървят продажбите, а?
  • 12 Гост

    9 0 Отговор
    Е, и като не е случайна локацията, случайно да кажете къде е ? Че в Лозенец близо до центъра нещо не виждам такива големи площи. Или пак ваклиновци ще превземат градинки?

    Коментиран от #16, #23

  • 13 наш

    9 1 Отговор
    Спокойно,цените започват да падат.Балонът изпуска така,че е неизбежно
  • 14 ДОКО

    4 3 Отговор
    ОПА ТУК ВИЖДАМ ПОНЕ ДВА БРОЯ АПАРТАМЕНТИ НА ЦЕЦКО УШКОТО ПОНЕ ОТ 100 КВАДРАТА НАГОРЕ..ТУКО ТАКА САМОЛЕТИ НЕ СЕ КУПУВАТ САМО С ПРЕГОВОРИ ИМА И КОМИСИОННИ..ОПА ОБИЧАМ ДЕМОКРАЦИЯТА..КАЗА МИСТЕР ЦВЪКО..
  • 15 JEEP

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Нищо няма да изплатиш...за съжаление. В затворения комплекс ставаш наемател в "собственото" си жилище.
  • 16 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Мястото е където бяха заводите на Кока-Кола.

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 азазаз

    6 3 Отговор
    Колеги, местим ли в другия крачол ?
  • 19 АРЕС

    1 2 Отговор
    До коментар номер 2.Там няма да живееят хора които изплащат нещо.
  • 20 Васил

    9 0 Отговор
    От вънка ще са излъскани а от вътре пълен боклук не мерси за тези пари спокойно може поне две жилища в Испания да се купят
  • 21 Дада

    4 1 Отговор
    Бай ганьо няма да си плаща таксите за обслужване на комплекса. Това е редовен номер, след което пропада всичко и започва да живее живее в един гьол.
  • 22 Ганай

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "kick":

    Забравяш, че циганите ще се самоонищожат без нас.
  • 23 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Зад Малеева, Проект на Цеко Минев е доколкото знам. 1500 ойро кв.метър. Изглеждат добре..само не ми е ясно как точно са решили проблема с транспорта около комплекса, че в момента се влиза и излиза през една малка уличка, а движението по главните е кошмарно...не ми се мисли какво ще е, след като се насели комплекса. Апропо - готов е поне от половин година, че може и повече..няма идея защо не го населват...може би статията е реклама.
  • 24 Обичам те !!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "kick":

    Обичам