14 Февруари, 2019 06:21 5 910 6

Илон Мъск продава имот за милиони (ВИДЕО)

  • мъск-
  • къща-
  • продажба-
  • сащ

Милиардерът иска 4.49 млн. USD за една от къщите си

Къщата, която продава милиардерът Илон Мъск, се намира в Бpeнтyyд (Kaлифopния). Разгънатата ѝ застроена площ е 280 кв.м. Тя беше купена от съпругата на Мъск – Талула Райли през 2014 г. срещу сумата от 3.69 млн. USD.

Къщата има странната форма наподобяваща бумеранг. Разполага с 4 спали, а прозорците в помещенията са тип френски. Новият собственик на имота ще получи в наследство и редица „умни” допълнения, които отговарят за сигурността му. Самата система за сигурност, както и завесите и осветлението, имат опцията да бъдат контролирани чрез специално приложение на мобилния телефон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alpha_Lone_Wolf

    7 11 Отговор
    Малък двор, малък басейн с голяма къща спрямо размерите им,
    приличаша на старите рпк магазини вързани с хоремага. Още при покупката им са се набутали. И сега искат да на прекарат някой двойно да се набута.
  • 2 Да продава

    6 2 Отговор
    И на края хоп вътре в сухия басейн 1на 2 метра.
  • 3 гост

    10 1 Отговор
    В Калифорния един ИТ специалист в голяма компания получава от 150-200х.долара заплата годишно. Някой изпълнителен директор или член от борда на директорите от милион нагоре. Наем на стая в обща квартира струва 2х.долара, наем само на легло е 800-1000долара, а самостоятелно жилище върви от 3х.долара нагоре. Само да се ориентирате какви са цените, а тази къща е страхотна, гледка, басейн, светлина, оформление, всичко.
  • 4 чопи

    1 0 Отговор
    негова работа
  • 5 ЪЪЪ

    0 0 Отговор
    И нещо от "между редовете". Желанието му е да пусне 4000 наземни сателита и wifi с носеща честота 24 Mhz за връзка с .......
  • 6 Тони

    1 0 Отговор
    Красиво си е в Щатите там покрай брега, няма спор! Малко е населено само около тази къща и, който я вземе ще трябва да се съобразява с купоните и шумните компании заради съседите си;)