Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 17:27 4 098 0

Визията на меката мебел сезон 2019

  • иец-
  • изложение-
  • мебели

Над 190 компании ще се включат в международните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от 26 до 30 март в Интер Експо Център

Визията на меката мебел сезон 2019 - 1

Визии, тенденции и иновации в меката мебел. Всичко това ще видят от 26 до 30 март посетителите на изложение СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Провеждайки се паралелно с ТЕХНОМЕБЕЛ, форумът представя актуални тенденции при всички видове мебели, интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането, осветлението, градинскато мебел.

Easy to clean технология

Интериорът през тази година е модерен и практичен, а клиентът е по-взискателен. Визията за меката мебел в съвременното практично общество е мека мебел с easy to clean технологии, непромокаеми или с висока устойчивост на драскане. С тях ще се запознаят осетителите на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Тенденцията е да се използват естествени материали. За оптимизация на пространството актуални предложения са модулните мебели, даващи възможност за комбиниране и персонализиране в дома, офиса, градината, хотела или ресторанта. Многообразието от мебели варира от класически до скандинавски стил, подходящи за еклектичен, винтидж или индустриален интериор.

През 2019г. изложителите на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ предлагат голямо разнообразие от матраци. Сред акцентите са иновативни терморегулиращи текстили, които помагат за температурния баланс през цялата нощ и специални профили, които осигуряват свободен достъп на въздух през ядрото на матрака. Специално внимание е отделено и на офис обзавеждането – предлагат се както мениджърски серии, така и оперативни офис серии, а разнообразието от работни столове е впечатляващо.

Изключителна ефективност, съчетана с перфектен дизайн

На ТЕХНОМЕБЕЛ се представят най-новите декори на плочи, плотове, фолиа и кантове, мебелни фронтове, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, кухненски уреди за вграждане, мивки и смесители.

Сред акцентите тази година е представянето на аспиратор GALILEO - един „истински гений в италианските технологии“. GALILEO е невидим, но изключително функционален. Отличава се с водонепромокаем и компактен мотор, което гарантира пълна безопасност. Съчетава ефективност и отличаващ се дизайн. На изложението ще бъдат представени и принт стъкла, подходящи за гърбове на кухни, гардероби, LED осветление за вграждане в мебели. Дизайнерите ще открият лесно и стилно решение на проблема с недостатъчните контакти при проектирането на кухните. Представена ще бъде и технология за изключване на всички уреди в дома само с един клик.

Разговори за дизайн

Към дизайнерите е насочен дискусионният форум „Разговори за дизайн“, организиран от българската група за дизайн ЧЕРГА. В специално обособена зона професионалистите ще представят и най-новите си идеи. В изложбените зали посетителите ще могат да разгледат и номинираните продукти в конкурс „Българска мебел на годината“, както и да видят кои са призьорите за 2019 г., споделят организаторите Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост.

Визията на меката мебел сезон 2019

За бъдещите кадри на мебелния бранш е обособена зона „Панорама на българското образование“, а инициативата „Надпревара за знания“ е насочена към студентите и учениците от професионалните гимназии. Към най-малките е насочен конкурсът за детски рисунки - „Моята любима стая“.

Над 190 компании ще се включат в ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. Международното участие в изложенията се засилва с всяка изминала година и към момента чуждестранните компании са над 20 от 11 държави, представяйки повече от 430 бранда.

Достъпът до изложенията е с входни билети, покани или предварителна онлайн регистрация, а през последния ден входът е свободен.

Пълната информация и програма на изложенията ще откриете на: technomebel.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА