21 Февруари, 2019 06:21 1 704 0

Редица имоти с променен статут

  • централа-
  • решение-
  • правителство-
  • сдс-
  • воля

Политическа партия нае част от помещенията в бившата централа на СДС

Редица имоти с променен статут - 1
Снимка: БГНЕС

Правителството предостави безвъзмездно за управление на Национална Компания „Железопътна инфраструктура“ (НКЖИ) девет имота, намиращи се на територията на Община Септември. Целта е да бъде изграден пътен надлез в района на жп спирка Ковачево. Пътното съоръжение е част от по-мащабен проект за модернизация на железопътната отсечка Септември - Пловдив. Дейностите са в изпълнение на политиката на Компанията за намаляване на инцидентите по железопътната инфраструктура, чрез премахване на пресичанията на едно ниво между влаковете, автомобилното движение и пешеходците.

Съгласно друго Решение, правителството предоставя на политическа партия „ВОЛЯ“ под наем част от имот - частна държавна собственост, за административните нужди на централното ѝ ръководство. Частта от имот се намира на ул. „Георги С. Раковски“ № 134 и представлява реална част от административна и делова сграда, включваща втори етаж със застроена площ от 285,53 кв. м и седми терасовиден (шести надпартерен) етаж със застроена площ от 176,96 кв. м. С решението на Министерския съвет ще се осигурят необходимите помещения за административните нужди на централното ръководство на политическа партия „ВОЛЯ“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА