Last news in Fakti

11 Април, 2019 15:55 1 553 3

Банки и имоти на фокус през втория ден на „Шумът на парите”

  • шумът на парите-
  • имоти-
  • конференция

Събитието ще се проведе на 16 и 17 април в НДК зала 6 и ще бъде със свободен достъп

Банки и имоти на фокус през втория ден на „Шумът на парите” - 1

Остават 5 дни до юбилейното десето издание на форума Шумът на парите – събитие, което ще събере в зала 6 на НДК повече от 1500 гости, както и близо 50 български и международни лектори.

Събитието е с безплатен вход за всички желаещи да чуят новостите в света на управлението на личните финанси, технологиите, банките, образованието и имотите.

То ще се проведе в дните 16 и 17 април, като първият ден (16 април) ще предложи дискусии в сферата на личните финанси, икономиката и технологиите.

Вторият ден (17 април) ще стартира в 09.30 часа с дискусия, насочена към банковия сектор, а участие в нея ще вземат на едни от най-известните банкери в страната - Екатерина Кирилова, член на Управителния съвет и главен търговски директор на Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Кристоф Де Мил, член на Кънтри тийма на КВС Груп за България, изпълнителен директор Финанси и иновационен лидер на Обединена българска банка, както и Живко Тодоров, главен финансов директор и член на УС на Първа инвестиционна банка.

Сред панелистите има както дългогодишни участници на форума, като Асен Ягодин, член на УС и изпълнителен директор на Пощенска банка, така и дебютанти на събитието в лицето на Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц Банк България, който бе избран за банкер на 2018 г.

След лекторите още са Лукас Турса, старши вицепрезидент на TBI Bank и Илиан Георгиев, главен изпълнителен директор и член на УС на Българо-американска кредитна банка.

Модератор на дискусията за десета поредна година ще е Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център, който заедно с участниците ще даде отговор на въпроси, свързани с бъдещето на банките и движението на лихвите по кредитите и депозитите.

Денят ще продължи с дискусия на тема „Образование“ с начален старт – 11:30 часа, като в него ще научим кои са десетте ключови умения, които трябва да притежаваме, за да имаме успехи в бъдеще.

Сред панелистите личат имената на Ивелина Петрова, старши специалист „Корпоративни продажби“ във VIVACOM, Евелина Ван Менсел, представител на съвместната магистърска програма на АУБ и SDA Bocconi, Методи Георгиев, изпълнителен директор на Cargill България, доц. д-р Теодор Седларски, декан на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, създателят на Уча.се Дарин Маджаров, Георги Палпурин, акредитиран Google Street View фотограф и консултант на проекта iedu360.eu, както и Доника Лулева, учител по китайски език в ЧСУ „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Последната дискусия за деня ще е на тема Имоти. Тя е с начален час 13 и ще ни даде отговор на въпроси, свързани с бъдещето на големите градове, моловете и цените на жилищата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ва банк

    11 0 Отговор
    Банките да не се правят, ми да вдигнат лихвите по депозитите и да намалят таксите!
  • 2 Коце

    3 2 Отговор
    Цялото събитие ще бъде интересно, а темата за банките и имотите и новостите около тях със сигурност вълнува много хора. Хубаво е, че се правят подобен род мероприятия.
  • 3 Цвети

    1 2 Отговор
    И тази година темите са много интересни, препоръчвам на всеки, който не е присъствал на Шумът на парите, да го направи, защото едва ли би имал друг възможност да чуе за най-важните теми от най-добрите лектори напълно безплатно.