Last news in Fakti

14 Април, 2019 14:33 5 714 12

Изненадващо – това е най-доброто място за живеене

  • великобритания-
  • солсбъри-
  • град-
  • живеене-
  • класация

Това е британският Солсбъри

Изненадващо – това е най-доброто място за живеене - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Най-доброто място за живее на Острова е Солсбъри. То се прочу с нападение през миналата година с „новичок” над бивш руски шпионин и дъщеря му. Титлата южният британски град получи от изданието The Sunday Times. А един от факторите за първото място е, че след атаката срещу Сергей и Юлия Скрипал градът е показал „истински колективен дух” при справяне с последиците от нападението.

Друг фактор, поради който градът е обявен за най-доброто място за живеене, е близостта му от една страна до морето, а друга – до Лондон. В него се предлага качествено образование и богат културен живот.

В началото на март къщата на руският шпионин беше обявена за продажба. Исканата сума е 396 000 EUR. Почистването на имота е отнело 13 000 часа, така че имотът спокойно може да бъде ползван отново. Публикувано във факти.бг: Предложението за продажба е публикувано в сайт за недвижими имоти Zoopla, аналог на imoti.com. Там е посочен и точния адрес на имота – ул. „Кристи Милър” №47. За последно той е сменил собственика си през 2011 г. за 302 000 EUR.

Изненадващо – това е най-доброто място за живеене

Изненадващо – това е най-доброто място за живеене

Изненадващо – това е най-доброто място за живеене


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 агента

    12 2 Отговор
    Брей много часове са "чистили" ве, ти МИ-то за по кратко време са я свершили тази работа няма да има проблем за новите собственици ???!!!!
  • 2 Mорук

    20 1 Отговор
    Глей глей какво става ся дето мине новичока става най доброто място за живеене ,и пак руснаците виновни,ми дайте малко и насам не хора
  • 3 Неразбрал

    18 0 Отговор
    Не разбрах само според кой е най-доброто място за живеене. То и аз може да напиша че Шабла е най-доброто място, защото коката е в изобилие, ама това нищо не значи.

    Коментиран от #5, #11

  • 4 Икарди

    7 1 Отговор
    В Англия има няколко готини места,които стават за живеене-без много чалми,черници и бели чавета.Това са Бат,Кембридж,Оксфорд и Портсмут.Красива архитектура,компактни,със зелени площи,спокойни,чисти.Просто климатът е отвратителен.Градове като Бирмингам,Ливърпул,Манчестър,Нотингам,Ковънтри са кенеф.
  • 5 cvbnm

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Неразбрал":

    В статията си пише: "Титлата южният британски град получи от изданието The Sunday Times.". Виж там, разберете се със Sunday Times последно Солсбъри или Шабла ще е.
  • 6 ужасТ

    8 1 Отговор
    Само от снимките ми се драйфа, адски противна ми е тая държава! Да красива архитектура, но безумно студена и гадна. Само Италия признавам и до някъде Испания - страни с ХОРА, а не ГУЩЕРИ!
  • 7 ГОРАЗД

    2 3 Отговор
    13 000 часа са 541,666 денонощия или 1625 осемчасови работни дни.Не знам защо,но ми се струва,че от 04.03 2018.не е минало толкова време!Явно при журналистическата гилдия напоследък,освен правописа и словореда,куца и аритметиката!

    Коментиран от #10

  • 8 Некой

    1 0 Отговор
    Че кво и има на Шабла бе?

    Коментиран от #9

  • 9 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Некой":

    Много е готина! Особено носа!:) Навява някакви романтични нотки!:) Няма Дама дето да не ти пусне, ако я заведеш там!:)
  • 10 goni

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГОРАЗД":

    Хич даже не се и опитват и да смятат! Пускат някакъв превод от гугъл преводач и това е!:)
  • 11 Петър Петров

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Неразбрал":

    От коментара ти става ясно , че редовно пълниш нослето с прах. И когато четеш една статия, чети я до-последно преди да дадеш смотан коментар.
  • 12 ТТТ

    0 0 Отговор
    Тука в БГ за 13000 часа ще вдигнат кооперация те почиствали аматьори