Last news in Fakti

29 Май, 2019 06:21 3 593 13

Как изглежда жилище за 58.5 млн. USD (СНИМКИ)

  • сащ-
  • ню йорк-
  • one57-
  • небостъргач-
  • сащ

Намира се в емблематичната за Ню Йорк сграда One57

Колкото повече небостъргачи има, толкова по-често се достигат нови рекорди по отношение на цената на жилищата. Причината е, че мезонетите, тризонетите и въобще всички имоти, разположени на върха на въпросните високи сгради, са от скъпи прескъпи. Основното предимство на този тип имоти е гледката. Разбира се … и усамотението, което дават на собственика. Макар да се намират в центъра на града, те гарантират един вид уединение.

Един от мегаполисите с най-много небостъргачи, респективно и най-много предложения за шикозни имоти „на върха” е Ню Йорк. Една от емблематичните сгради е One57, завършена през 2014 г. Първите 39 етажа от небостъргача са хотел „Хаят”, а останалите 95 – са апартаменти, купени от най-богатите хора на света.

Все пак има и няколко шикозни апартамента, които са обявени за продажба. Един от тях се намира на 87 етаж. Спокойно може да се причисли към резиденциите със своите 4 спални. Исканата сума е 58.5 млн. USD.

До апартамента, чиято разгъната застроена площ е 580 кв.м се стига с личен ключ, които се ползва в асансьора. Слизайки от него собственикът и гостите му се озовават в огромния коридор на жилището, окъпан в слънчева светлина. От там се влиза в голяма стая с френски прозорци. Помещението спокойно може да бъде разделено на няколко зони. Следва трапезария, в която има маса за 12 души. Следва дълъг коридор, който отвежда към четирите спални.

Помещенията, намиращи се на север, изток и юг, предлагат гледка към Empire State Building.

В родителската спалня има гримьорна, широка 8 метра. Основната баня е украсена с италиански мрамор. Ваната с въздушна струя е направена от едно единствено парче мрамор. Резиденцията разполага и с 3 други спални, освен главната. Всички те са с изглед към р. Хъдсън. Кухнята е с шкафове и германски електроуреди. Има и вградени двойни хладилници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цанко

    29 8 Отговор
    Щъркелово гнездо за 58.5 млн. USD ! Има домашния уют на някоя канцелария.

    Коментиран от #10

  • 2 Муя

    29 1 Отговор
    Цецко иска не ключ за асансьора, а собствен асансьор... Ще пропусне офертата.
  • 3 Гост

    17 4 Отговор
    Сънародници предлагам да отворим банкова сметка кой колкото има на сърце да внася да купим един такъв имот за Бойко да има и той както приятеля си Цвъцко тъй като е социално слаб ще има подарък от народа за дето го прогони от България.
  • 4 Шансу Имамов

    3 1 Отговор
    Това с мебелите ли върви?
  • 5 Философ

    17 4 Отговор
    Хора, лукс не е прясно боядисан апартамент в замърсен и пренаселен град. Лукс е самостоятелна къща с двор в чисто и непренаселено място! За щастие в нашата родина България има много такива места.
  • 6 Мишо Бирата

    5 3 Отговор
    Абсолютен кич !
    Честно !!!

    Коментиран от #8

  • 7 кккк

    4 2 Отговор
    Апартамента ми в Надежда е по-Убав
  • 8 Чи ко

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мишо Бирата":

    Ако могат да си го позволят, защо пък не? И без това сигурно е един от многото имоти дето имат
  • 9 Лошия

    8 1 Отговор
    Половината мяза на кичозен апартамент, другата половина на летище. Прекалено много пари за този неуют.
  • 10 Orthodox

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цанко":

    Каквито хората, такива и домовете им. Студени души - студен апартамент (не във физически смисъл, разбира се).
  • 11 Ники

    3 1 Отговор
    Супер е апартамента и много добре обзаведен ... който иска .. винаги може да промени каквото не му е по вкуса ... цената е заради разположението ... сградата .. височината .. и големината ... там в сградите които гледат към парка имот под 15 млн долара няма ... той и този няма да се продаде точно за обявената цена ... но ми е интересно как хората коментират неща от които са много далеч ... Просто .. съм влизал в такива имоти .. и са уникални ... и те са обикновенно собственост на Милиардери ( да речем Зукенбърг му се налага често да ходи в Ню Йорк и купува тоя апртамент .. хем като инвестиция .. хем да спи у него кат е там ) ... или пък някакви корпорации огромни инвестирали в некое друго жилище ... Просто когато разполагаш или управляваш голям ресурс .. нещата са малко по различни ...
  • 12 Цвъ Цвъ

    0 0 Отговор
    Ако освен собствен асансьор има собствена площадка за хеликоптер го купувам веднага на спуциална цена като за чен от 120$ квадрата.
  • 13 Ай стига бе!

    0 0 Отговор
    Вече не се продава...
    Купих го.
    От утре започва реконструкция.
    Ако има желаещи за мебелите - да ми пишат на лични...