Last news in Fakti

11 Юни, 2019 06:21 3 422 3

Майкъл Дъглас иска над 32 млн. USD за свое имение

  • майкъл дъглас-
  • къща-
  • испания-
  • палма де майорка-
  • продажба

Шикозната къща се намира на Палма де Майорка

В двуминутно видео американският актьор Майкъл Дъглас представя своята вила S'Estaca. Причината е, че звездата е решила да се раздели с шикозния имот.

Имението се разпростира върху парцел от близо 1 кв.км на Палма де Майорка. На кадрите се показват двете основни предимства на имението – прекрасната гледка към природата и интериора. Освен многото на брой спални, имотът разполага с басейн, изба, собствено лозе и масив от маслинови дървета.

Дъглас разказва, че го е купил в далечната 1989 г. Къщата е построена в средата на XIX в. за херцог Людвиг Салвадор, което е и привлекло сегашният собственик да придобие имота. Той е решил да остави следа от онази епоха и затова вече 30 години не само редовно посещава това приказно място, но и въвежда промени и модернизации.

Сега той и съпругата му – Катрин Зита Джоунс, са решили да продадат имението. Целта им е да намерят клиент, който действително да оцени къщата и ще запази духа на Людвиг Салвадор. Имението е оценено на 32.4 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветан Цветанов

    7 0 Отговор
    Купувам... Пратете ми контактите си.


    П. С. А асансьор има ли?

    Коментиран от #2

  • 2 70 Годишен

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цветан Цветанов":

    Хайде сега не издребнявай ще си построиш един, имаш вече опит!
  • 3 Реалист

    0 1 Отговор
    Ще го купя ама искам бичата глава на стената да я смените с на кравата корнела, само тогава купувам... И изтривалката пред вратата - гумен потника, и без туй гундяев за туй го ползва, доказал се е.