20 Юни, 2019 17:47 6 557 7

Абрамович си купи уникален имот

  • абрамович

Цената му е 63 млн. EUR и е най-скъпият в Израел

Абрамович си купи уникален имот - 1
снимка: ЕРА/БГНЕС

През 2018 г. руският милиардер Роман Абрамович стана гражданин на Израел след като Великобритания отказа да го направи британски поданик. Първата покупка на недвижим имот на богаташа беше хотел в Тел Авив. В последствие той реши да разшири Varsano Hotel двойно.

Сега Абрамович се е насочил към град Гepцлия на 15 км от Тел Авив. Там той ще придобие вила, която се намира на брега на Средиземно море.

Имотът се отличава с това, че е най-скъпия на пазара на недвижимости в Израел – 63 млн. USD. Разгънатата му застроена площ е 9000 кв.м.

Руският милиардер е 12-тият най-богат човек на планетата. По данни на Forbes състоянието му възлиза на 13 млрд. USD.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сержант КОРУМПИРОВ

    13 1 Отговор
    БРЕХ СТАНАХМЕ КОМШИЙ,АМИ СЯ КО ПРАЙМ ТРЯБВА ДА СЕ МЕСТЯ.

    Коментиран от #5

  • 2 Borislav Popov

    11 5 Отговор
    Ми работил е цял живот на завода човека и си изкарал парици, да си купи хотелче ! А къде са вечно ревящите руски подлоги, дет все много плюят тук евреите, че били големи чифути, що ся мълчат къи пунди ???

    Коментиран от #4

  • 3 Рошко

    6 0 Отговор
    Факти, изоставате с времето ,купи го миналата година
  • 4 Киро

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Абрамович пере парите на руската мафия, политици и какво ли още не, единственото сигурно е че няма нито един работен ден.Когато е получил израелско гражданство е сключил сделка е властта да не дава финансови отчети и да не плаща данъци в Израел.
  • 5 Петър Петров

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "сержант КОРУМПИРОВ":

    Тоя Абрамович във Филипово няма да идва, седи си спокоен там.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 332дед

    4 0 Отговор
    И къде ги накопа тези милиарди този стругар.. те такива са за трепане! После се чудат всички, защо в Русия жизненият стандарт е толкова нисък, а инак Русия - богата страна.. Сбъркан сват!