Last news in Fakti

21 Юни, 2019 06:21 4 247 0

Превърнаха гимназия в къща

  • сащ-
  • реновиране-
  • ремонт-
  • дуранго

На въпроса: „Колко е животът на една сграда?” отговорът е: „Тя е вечна! Има обаче две условия – да се експлоатира правилно и да се поддържа”, категорични са специалисти. Доказателство за това е гимназия в американския град Дуранго (Колорадо). Учебното заведение е изоставено. С времето стените започват да се напукват. Именно лошото състояние смъква цената на имота и Чарлз Шоу го купува много изгодно.

Идеята му е да превърне имота в собствен дом. Първоначално идеята била „Мисия невъзможна”, но той бил сигурен, че ще успее да възроди сградата, тъй като основите били стабилни. След няколкогодишен ремонт гимназията се превръща в луксозна частна къща.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА