Last news in Fakti

5 Юли, 2019 20:15 5 111 8

Фалира най-старата строителна компания на Острова

  • великобритания-
  • строителна компания-
  • фалит-
  • r durtnеll аnd ѕоnѕ

R Durtnеll аnd Ѕоnѕ е основана през 1591 година

R Durtnеll аnd Ѕоnѕ е основана през далечната 1591 г. и по време на цялата си дейност е управлявана от 13 поколения от едно и също семейство. Последният реализиран проект е резиденцията Rоуаl Раvіlіоn на стойност 22 млн. паунда.

Компанията е създадена по време на царуването на Елизабет I. В началото е строяла къщи с дървени конструкции и не е използвала нито тухли, нито камъни.

R Durtnеll аnd Ѕоnѕ е известна с изграждането на къщата Роundѕbrіdgе Маnоr пpeз 1593 г. И днес имотът е в отлично състояние, което е най-добрата реклама за една строителна компания.

През вековете R Durtnеll аnd Ѕоnѕ строи църкви, училища, арт галерии и луксозни имоти. През 2017 г. фирмата отчита загуби преди данъци 679 877 паунда. Според Aлeĸc Дъpтнъл, който е последният от фамилията, управлявал R Durtnеll аnd Ѕоnѕ причината за фалита е „много предизвикателната” икономическа обстановка.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    46 1 Отговор
    1 млн. евро загуби да фалират най-старата строителна компания във Великобритания? Да й бяха покрили загубите от държавния бюджет и да я направят туристическа атракция. Това си е жива история на повече от 4 века. Образец на традиционализма
  • 2 икем

    31 2 Отговор
    Това са нищо пари. Причините са съвсем други. Казано на жаргон "игри "
  • 3 Не съм злонамерен обаче....

    54 12 Отговор
    Целия отвратителен остров трябва да фалира. Отвратителна нация. Заслужават да бъдат на дъното ако има справедливост на този свят. От къдя накъдя най простата извратена и мизерна нация ще краде света векове наред, ще унищожава държави и ще налага педерас тия навсякъде. А относно Българите ни мразят до дъното на душата си. До 5 години фалита им е неизбежен. Така става като викаш мангали от цял свят и им плащаш помощи да си седят вкъщи и да правят само деца. Аз живея на острова, но скоро се прибирам, защото поне за мен няма по отвратително място или поне не съм виждал. А до архитектурата им няма по депресиращи сгради от Английските. И само последно за феновете на тази смрад няма държава, която след падането на една държава през война да бомбардира безпомощни те и хора с бомби и да да е правила бомби с формата на бонбони и шоколади, които са откъснали крайниците на най малко 15 хил. души предимно деца. Дано да гният на дъното тия бозави кранти!

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Plovdiv

    19 7 Отговор

    До коментар #3 от "Не съм злонамерен обаче....":

    Напълно съм съгласен, че това заслужават! Ама и ние сме си за мразене, за жалост...

    Коментиран от #5

  • 5 Хммм

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Plovdiv":

    Виж и аз съм съгласен, че има много от нашата измет тук, но да не мислиш, че те са по хубави. Същите простаци с тази разлика, че тук бича много яко е играл през вековете и в училищата ги наплашват до живот,това е. Аз не съм си позволил едно боклуче да изхвърля, никъде а само днес видях двама Англичани да си изхвърлят Макдоналдса през прозорците на колите си. Мога да ти дам милион примери, но не мисля, че тия олигофрени заслужават това внимание.
  • 6 Джентълменът русофил

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Не съм злонамерен обаче....":

    "Не съм злонамерен обаче...." това е в разрез с последното изречение от поста ви. Написаното от вас ми звучи крайно като цяло. Всичко на този свят си има своята тъмна, но и светла страна. Като цяло няма лоши нации по света, а има само лоши управници и политици, които разделят нациите. За съжаление в момента заради Брекзит, ксенофобията, расизма и дискриминацията към имигрантите са превърнати в мода сред националистите британци, които всъщност никак не са малко. И все пак във Великобритания живеят и много почетени и добронамерени британци, така че няма как да сложите всички под общ знаменател, а и не е редно.
  • 7 Ганай

    0 1 Отговор
    Гледай кво ше стане скоро в софия!
  • 8 Иван

    1 0 Отговор
    1 млн загуби ??? Че то Литекс- имат 35, а няма изгледи гнома да сдаде кметството