4 770 2

Нов жилищен комплекс в Лимасол

Комплексът Limassol Blu Marine ще бъде изграден в деловия център на града и ще се състои от 247 апартамента. Проектът включва строителството на три сгради с височина, съответно 33, 29 и 5 етажа. Всеки имот ще има бъде снабден с технологията “умен град” и система за климатизация.

На разположение на собствениците на имоти ще има 24-часов рум сървиз, жива охрана, 50-метров басейн инфинити на покрива на една от сградите, SPA център, фитнес, 25-метров закрит басейн, бистро с изглед към морето, подземен паркинг. На територията на комплекса ще има градини и зелени зони. Купувачите могат да се възползват и от услугите на компания за управление на имотите, особено ако са решили да ги отдават под наем.

Комплексът е разположен в непосредствена близост до финансовия център на Лимасол и се намира на 45 минути път с кола от международните летища на Пафос и Ларнака. Пеша може да се стигне до едни от най-големите офис сгради в града, както и известни кафенета, ресторанти и магазини, както и пристанище за яхти, частни училища, както и многобройни исторически и археологически обекти.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • дявола
  Отговор
  1 13:22  11.08.19
  за какво ни занимавате със чужди работи какво ни интересува
 • Теодор
  Отговор
  2 19:44  12.08.19
  Да не го е правил някой български хубавец, че е в нашите новини? Нашите строят ресорти в Гърция и пак на балъците в България го рекламират....

Напиши коментар:


Публикувай