Last news in Fakti

2 Септември, 2019 15:26 2 291 3

Ръст на ипотечните заеми в Израел

  • израел-
  • жилища-
  • ипотечен заем-
  • жилищен кредит-
  • клиенти

Достигнат е 4-годишен максимум

Ръст на ипотечните заеми в Израел - 1

Четиригодишен максимум достигна пазарът на новоотпуснати ипотечни заеми в Израел през юли 2019 г., като общият обем възлиза на 1.9 млрд. USD. Това е най-високият показател от август 2015 г. сочат данните на Националната банка на страната. С 11% повече кредити за жилища са били отпуснати през юли спрямо юни т.г. На годишна база също се отчита ръст от 14%.

Сред основните причини за увеличение на броя отпуснати ипотечни заеми е интересът на купувачите към новопостроени жилища. Също така се увеличава делът на младите семейства, решили да си купят дом. Последните плащат 40% от цената на имота, а останалата вземат под формата на ипотека.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кор за Израел Ротшилдите и Jewmerica

    1 5 Отговор
    Дано да изчезнат от Земята.
  • 2 Мдааа

    2 0 Отговор
    Някак странно ми се вижда - Едни евреи лъжат за пари други евреи.
  • 3 Я прочетете това

    3 2 Отговор
    Всички ли евреи унищожава Хитлер?

    Оказва се, че не, още повече че фюрерът има малко еврейска кръв, както и повечето му съратници. Например главният идеолог на нацизма Розенберг произлиза от прибалтийските евреи, шефът на Гестапо Хенрих Химлер е полуевреин, а първият му заместник Р. Хайдрих е на три четвърти евреин. Полуевреин е и министърът на пропагандата Йозеф Гьобелс.

    Най-отявленият антисемит при фюрера е издателят на нацисткия вестник “Штурмер” Юлиус Штрейхер. След Нюрнберг е обесен, а на гроба му изписали истинското му име Абрам Голдберг. Друг нацистки престъпник Адолф Айхман, обесен през 1962 г., е чистокръвен евреин.

    Рудолф Хес, бивша дясна ръка на фюрера в нацистката партия, е евреин по майка. Шефът на военното разузнаване адмирал Канарис произлиза от гръцките евреи. Херман Гьоринг, командващ луфтвафе, е женен за еврейка, но неговият първи заместник фелдмаршал Ерхард Милх е пълнокръвен евреин.

    Историята на Ротшилд


    По времето на войната Ротшилд е един от най-богатите хора в света, но спокойно живее в двореца си във Виена. Веднъж го посещават щурмоваци, които отнасят някои ценни вещи от дома му. Ротшилд изпраща жалба до фюрера. Хитлер му се извинява и компенсира всичкото откраднато с пари от хазната на райха. Откраднатите персийски килими специално са възстановени с ирански. Новата колекция тържествено е връчена на милиардера от Химлер, който лично ръководи евакуацията на Ротшилд от Виена в Швейцария. За целта на евреина е отпуснат