Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 06:21 7 604 2

Звездна двойка разпродава имотите си

  • сащ-
  • катрин зита-джоунс-
  • майкъл дъглас-
  • къща-
  • ню йорк-
  • имоти

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс решиха да се разделят с имотите си в Ню Йорк

Наскоро звездната двойка Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс отпразнуваха годишнина от брака си. Явно това е било повод да решат да започнат всичко от нула. Първата стъпка, която двамата предприеха, е разпродажба на част от имотите им, което може да им донесе приход от близо 60 млн. USD.

Наскоро двамата си купиха шикозно имение в покрайнините на Ню Йорк и в същото време обявиха луксозна вила, която притежават в града, за продажба.

Холивудската двойка инвестира в имение с традиционна архитектура от 30-те години на XX в. Разгънатата застроена площ на къщата е малко над 1000 кв.м. Разположено на място, от което може лесно да се стигне до Манхатън. Имението се състои от 8 спални, двуетажна библиотека с тераса с изглед към река Хъдсън. Ако вътрешният басейн се окаже недостатъчен, то винаги може да се сложи и един външен. На територията на имението също така има и къща за гости, тенис корт и лятна къща.

Покупката на въпросния имот може би щеше да остане тайна от журналистите, ако не беше направена в момент, в който двамата разпродават имоти по цял свят. Сред тях е вила на Палма де Майорка на стойност 32 млн. USD, жилище на Бермудите – 10.5 млн. USD и имение в Ню Йорк за 15 млн. USD. В крайна сметка Майкъл и Катрин могат да спечелят от продажбата на имотите близо 60 млн. USD.

Причината за масовата разпродажба най-вече се дължи на застой в кариерата и на двамата актьори.

„Майкъл много обича имотите си, но голямата отговорност и разходите в момента го затрудняват. Когато децата бяха по-малки, Майкъл и Катрин често посещаваха тези имоти, но сега всеки от тях иска да се занимава със своите задачи. А и да не забравяме, че цените на имотите в САЩ сега растат, което ще даде възможност на двамата да спечелят добри пари”, казва един от приятелите на Майкъл Алън Бъри.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    22 2 Отговор
    Хах, сиромаси. Продали 2-3 имота. Нашите политици са истинските знаменитости. Нашите ще продават хиляди имоти и то архитектурно съвършенни... като хижа с сламен покрив и джакузи върху сламеният покрив.
  • 2 Тиквата

    1 0 Отговор
    Колко продават 2 - 3 ? Айде че имам едни свободни от една комисионна да ги врътна. Еее, че и евтино ша ми останат и за ремонт.