7 Октомври, 2019 06:21 4 298 3

Перфектните решения за малките жилища (СНИМКИ)

  • интериор-
  • дизайн-
  • помещение-
  • жилище-
  • гарсониера

Наричат ги още „мебелите на бъдещето”

Новите технологии раждат не една и две идеи за по-добро организиране на интериора на всеки дом. Мебелите на бъдещето са и винаги ще бъдат актуални, тъй като именно те са отличното решение на всяко малко жилище. Ето и някои от тях:

Multimo

Компанията е известна с това, че създава мебели, които лесно се трансформират и освобождават пространство в дома. Най-търсени са леглата, които в действителност са част от шкаф и могат да бъдат прибрани в стената. Така значителна част от дневната или спалнята остава свободна през деня. Механизмът е лек и здрав, благодарение на стабилната алуминиева рамка.

Гарнитурата Twin Bunk Set е особено практична. Тя е направена специално за деца. Става дума за мебелна конзола с чекмеджета и етажерки, както и подвижни елементи, които се трансформират в бюро, две легла, като едното може да бъде превърнато и в диван.

Перфектните решения за малките жилища (СНИМКИ)

Перфектните решения за малките жилища (СНИМКИ)

Sobro

Компанията е известна със създаването на „умна” маса, която може да охлади напитката ви, да зареди мобилния ви телефон и да направи редица други полезни за вас неща. За пръв път Sobro Smart Coffee Table е представен през 2017 г.

С подобна маса не е необходимо да ставате по време на любимия ви мач, да ходите до кухнята, за да вземете поредната студена бира или да търсите зарядно за телефона си. Покритието на масата е направено от специално обработено стъкло, за което не трябва да се притеснявате, че ще се счупи, ако случайно изпуснете нещо тежко върху него.

Следващото поколение маси са Sobro Smart Side Table. Те вече са с вграден чип и могат да се управляват чрез приложение.

Перфектните решения за малките жилища (СНИМКИ)

Matroshka Furniture

Мебелната концепция на компанията е базирана на метода All-In-One. Стаята се разглежда като обемен, а не пространствен елемент и дизайнерите създават предмети за даден интериор, като запазват удобството и естетическия вид на мебелите. В резултат, в една стая могат да бъдат събрани 4 помещения – дневна, спалня, кабинет и трапезария. И всичко това на 15 кв.м.

Дизайнерът е решил задача на принципа на матрьошките – по-малките мебели са част от по-големите.

Перфектните решения за малките жилища (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селяндур

    10 3 Отговор
    Това е за китайци.

    Коментиран от #2

  • 2 гощо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Селяндур":

    Ти си се шириш У панелката и си ти е убууу...
  • 3 незнайко

    2 0 Отговор
    Българска панелна гарсониера е достатъчна за младо семейство без деца . При едно дете 2 стаи и кухня са достатъчни . При две деца като пораснат е съвсем друго !!!