11 Октомври, 2019 13:21 4 973 4

Рязко повишаване на продажбата на жилища

  • дубай-
  • жилища-
  • цени-
  • продажби-
  • оае
Рязко повишаване на продажбата на жилища - 1

Със 134% са нараснали продажбите на жилища в Дубай през септември тази година в сравнение със същия месец на миналата, сочат данните на местната Агенция по вписвания. Според анализатори, един от основните фактори за това е създаването на Висш комитет по недвижимите имоти. В своите структури организацията има големи и проверени строителни предприемачи, които не копират проекти един от друг, а напротив - създават уникални от архитектурна гл.т. сгради - нещо, което се предпочита от повечето както местни, така и чуждестранни инвеститори.

"Доверието към строителството от една страна и към компаниите, които вече са реализирали своите проекти от друга, се повишава. Основната ни цел е да поддържаме баланса на пазара", казва Султан Бути бин Меджрен, управляващ Комитета.

Ръстът в търсенето и покупката на жилища в Дубай е свързан предимно със спад на средните ценови нива на жилищата. Този тип имоти стават все по-достъпни. Не са малко и собствениците, които привличат купувачи, предлагайки им редица отстъпки. Чуждестранните инвеститори успешно се възползват от това.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коmapak

    4 1 Отговор
    Колко ли милиона са изсипали в целия свят за тази безумна реклама????
  • 2 Предприемам от търговище

    4 0 Отговор
    И тука цените гонят тези в Дубай сега продаваме на 650€ на проект на тираджии и амуджите купуват като бесни догодина ще направим мол ъф Търговище тогава цените ще направят таван от поне 800€
  • 3 Morgoth

    5 0 Отговор
    Ей ся са засилих и си купих жилище в Дубай.
  • 4 Алфа Вълкът

    5 0 Отговор
    Миленче, научи се да пишеш за България, стига с тая чужбина. Ние за тук едвам изкарваме, какво става за чужбина.
    Скоро ще оставям селото и активно следя обявите, някои набелязани обяви бяха свалени и мислех, че са продадени имотите. Наскоро ги качиха наново с 15% по-високи цени.