17 Октомври, 2019 15:47 4 303 3

Известен музикант продава къщата си

  • джъстин бийбър-
  • къща-
  • продажба-
  • сащ

Джъстин Бийбър публикува вече част от интериора в своя профил в Instagram

Преди няколко дни известният изпълнител Джъстин Бийбър публикува в своя профил в Instagram интериорни снимки на къщата си. Под една от снимките той посочва, че въпреки много предимства на имота, той е решил да го продаде и се заинтересува дали тази новина представлява интерес за някои от последователите му. Появяват се и още няколко снимки с аналогични надписи, а под последната музикантът заявява, че продава къщата заедно с мебелите и чака предложения.

Джъстин Бийбър и въпругата му Хейли Болдуин вече са се преместили в друга къща в началото на текущата година. Тя се намира в Бевърли Хилс, а цената ѝ е 8.5 млн. USD.Луксозният имот с 5 спални и 7 бани е построен през 1932 г. и напълно реновиран от предишните собственици. Подът в стаите е от бял дъб. Също така има мраморна камина, бар в стил арт деко и изба за вино с регулируема температура.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реститутка

    6 1 Отговор
    Не е нещо особно.. в София в елитните квартали има същите интериори, че и по- хубави. Прилича на евтин имот отдаван под наем на туристи в центъра в AirBnb
  • 2 Тоя

    4 0 Отговор
    Простак си е снимал краката на две от снимките
  • 3 мани мани

    3 0 Отговор
    да го духа! няма да му го купят! :)