Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 11:21 2 146 2

Взривиха кранове на срутил се хотел (ВИДЕО)

  • сащ-
  • строителство-
  • хотел-
  • струване

Причината е невъзможност да бъдат демонтирани

На 13 октомври в Ню Орлиънс се срути новостроящ се хотел. Трима от работниците загинаха. В последствие се оказа, че конструкцията е нарушена до степен, до която е дори опасно да бъдат демонтирани огромните кранове. Инженери прецениха, че е по-безопасно те да бъдат взривени.

Цял квартал на Ню Орлиънс беше силно разтърсен в резултат на контролираните взривове. Хората, които живеят в непосредствена близост до обекта, бяха евакуирани. Сложността на задачата по разрушаването на крановете дойде и от факта, че в близост до строежа се намира френския квартал, в който има исторически сгради. Основната задача е била е запазване на тяхната цялост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    13 1 Отговор
    Тия се заразиха от нас,крадат яко от материала😂
  • 2 Гост

    3 5 Отговор
    Там поне има накакъв контрол. При мас хем падат плочи, хем блока продължава да се строи