21 Ноември, 2019 10:47 3 732 1

Промениха статута на редица имоти

  • правителство-
  • имоти-
  • разпореждане-
  • статут-
  • промяна
Промениха статута на редица имоти - 1
Снимка: Shutterstock

Министерският съвет прие решение за безвъзмездно предоставяне за управление на имоти- публична държавна собственост и движими вещи на Министерството на здравеопазването, находящи се в гр. София, Столична община, с. Владая, в.з. „Приплат“ и имоти находящи се на ул. „Трети март“ в гр. Приморско, община Приморско, област Бургас. Имотите и вещите са необходими за дейността на Министерство на здравеопазването.

Съгласно решение на правителството, „Български пощи“ ЕАД ще продадат недвижим имот в Долна баня чрез електронен търг. Обектът ще бъде предложен по реда на Наредбата за електронната платформа за продажба на имоти, а цената ще бъде не по-ниска от определената от независим оценител. Имотът не е необходим за дейността на „Български пощи’’ ЕАД, а поддръжката му е свързана с неоправдани разходи.
„Български пощи“ ЕАД ща продадат чрез пряко договаряне своя дял в недвижим имот в с. Марикостиново, община Петрич. Съсобственикът е изразил желание да купи частта на дружеството, като е поел ангажимент при прехвърляне на имота, „Български пощи“ ЕАД да запазят вещно право на безсрочно и безвъзмездно ползване на две помещения, необходими за технологичните нужди на пощенската станция в с. Марикостиново. Продажбата ще се извърши по цена, не по-ниска от определената от независим оценител.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 туриста

    7 0 Отговор
    Наш човек ли е оценителя, за един приятел питам ?