Last news in Fakti

2 Юли, 2012 13:20 9 451 1

IKEA инвестира в селище за пенсионери в Швейцария

  • ikea-
  • лозана-
  • швейцария-
  • пенсионер

Основателят на шведският мебелен гигант IKEA Ингвар Кампрад инвестира 10 млн. USD в изграждането на 20 къщи за пенсионери. Те ще бъдат разположени в Лозана (Швейцария). Една от причините да бъде избрана точно Швейцария и по-конкретно Лозана е, че 86-годишният Кампрад е прекарал там 36 години от живота си. Наемните нива ще бъдат достъпни за местните пенсионери, обещават предприемачите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ пенсионер

    0 0 Отговор
    Тази инфомация ми звучи като" безумното щастие да влезем в Шенген" и да си пътуваме по широкия свят с 150-200 лв пенсии...Българския пенсионер неможе да се вреди в приличен старчески дом, но сега ще се възхищаваме на швейцарците или на някой български милионер, за да им разказва как е станал такъв доката лъска първата ябълка.....