Last news in Fakti

10 Декември, 2019 06:21 3 313 11

Илон Мъск си купи 7 имота за 100 млн. USD

  • илон мъск-
  • имоти-
  • сащ-
  • собственост

Шест от тях са в луксозния район „Бeл Eъp“ в Лoc Aнджeлиc

Илон Мъск си купи 7 имота за 100 млн. USD - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

От 2012 г. досега изпълнителният директор на Теѕlа Илон Мъск и компаниите му са придобили 7 имота на обща стойност 100 млн. USD. От тях 6 са съседни и се намират в луксозния район „Бeл Eъp“ в Лoc Aнджeлиc. Другият атрактивен имот е имение на Мъск в близост до централата на Tesla в Калифорния. Няма информация кой от всички изброен имоти е основния му дом.

Единият имот е имение в колониален стил на стойност 22.3 млн. USD. То разполага с тенис корт, 5 гаража и басейн. Вторият е ранчо на стойност 7.8 млн. USD. Преди да премине в ръцете на Мъск то е било собственост на актьора Джийн Уaйлдъp. Следващият имот е къща със 6 спални и 8 бани с цена 20 млн. USD. Четвъртият е 4-стаен апартамент за 4.9 млн. USD. Следва къща със 6 спални. Интересното при нея е архитектурата – направена е от геометрични фигури, а цената е 27.3 млн. USD. Последните два имота са колониална къща за 4.2 млн. USD и „черешката на тортата“ – 100-годишно имение с цена 27.2 млн. USD. Разполага с бална зала и специален кът, украсен със специални тапети от XVIII в.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 360

    15 4 Отговор
    КОЙ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО ЗАЛУЖАВА ТЕЗИ ИМОТИ ? АКО БЯХА ЗНАЕЛИ ШЕЙХОВЕТЕ ЩЯХА ДА ГО ЛИКВИДИРАТ ОЩЕ ОТДАВНА

    Коментиран от #7

  • 2 Огнян

    7 1 Отговор
    А защо трябва да гледаме в канчето на другите а не в своето М ?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Огнян

    2 1 Отговор
    до 3 Евлоги
    На прав път си Евлоги на прав път, ако спреш и да ги четеш сороските сайтове още по добре ще си, да !
  • 5 той

    10 0 Отговор
    Всичко това без нито един европроект
  • 6 Ако беше

    5 0 Отговор
    се родил в България,щеше да ми иска пари на заем.
  • 7 Язе

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "360":

    Шейховете си имат цели градове.Не че нещо но който има пари купува,който няма гледа.
  • 8 гост

    4 1 Отговор
    Ей го на, моят баджанак прибра солидна сума от наследствен имот, разделиха си я с жената. Той говореше да изпозлва сумата за инвестиция в имот в столицата, дали се ангажирах и по изпратих няколко оферти в рамките на бюджета му като планът беше да плати първоначалната вноска и с наема от жилището да погасява месечните вноски така, че след 10г. като се кротне да има къде да живее. Да, ама младо гадже като го прикотка и опука всичките си пари по нея и по почивки докато я прилъже да му пистане. Сега няма пари и наема да си плати, налага се аз да му го плащам и ме върти и не ми ги връща с месеци. Ама за курорти с нощувки за 500лв има, няколко хилядарки за кола на кифлата има, за полети с балон и екскурзии до евопейските столици има. Ей така, хората са прости и затова накрая ще има спомени, ама ще се чуди кой да го прибере без пукната пара и без никакви осигуровки, нито жилище, нито земи, нито нищо, всичко разпродадено. Затуй нека човека си купува, да остане за децата му, а моя баджанак ще остави една снимка на семейстовото си, не че не е могъл, а просто е прост и не е мислил.
  • 9 Свети Илон Мъск

    1 0 Отговор
    За моите скъпи, прекрасни фенове тук, и специално за детето гост и боре каскета, имам страхотно предложение. Капарирайте Тесла и ще ви изпратя седем бурканчета, лимитирана серия, всяко едно от тях с пръдня от един от новите ми имоти със специално посвещение от рода на “Скъпи Боре, похапнах за вечеря кисело зеленце в имота си в “Бел Еър”, цяла нощ се стисках и чак на сутринта се изрязах мощно, запазих го специално за теб, приятелю. Вършите страхотна работа по форумите, обичам ви, татко Илон”.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.