Last news in Fakti

10 Януари, 2020 14:11 3 136 13

Как да създадем успешен хотел; отговорите – от първо лице

  • иец-
  • изложение-
  • хотел-
  • сихре

Специализиран семинар събира професионалистите хотелиери в Интер Експо Център на 28 януари

Как да създадем успешен хотел; отговорите – от първо лице - 1

Как да подобрим работата на хотела си? В какво да инвестираме и как модерните технологии могат да послужат за разрастването на бизнеса? Тези и още много други въпроси са в епицентъра на предстоящия професионален семинар „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“. Организатори са Хотелски форум, Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (БАПМХ) и изложение СИХРЕ. Събитието ще се проведе на 28 януари в Интер Експо Център, а за да се включат, участниците е нужно да се регистрират на bahe.bg.

Специализираният семинар е сред акцентите на съпътстващата програма на международното изложение СИХРЕ. Посветен на хорека сектора, на площ над 10 000 кв.м, форумът ще представи решения за професионално кухненско оборудване, посуда, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, софтуерни продукти.

Ключовете към успеха

Известни лектори от различни професионални направления, обвързани с менажирането на процесите, ще споделят опит, идеи и практически съвети по време на хотелиерския семинар. Сред тях ще бъдат Жулиета Стефанова, генерален директор на Sofia Hotels Management, дизайнерът Алекс Ковачев – управител на студио IDEA, Светослав Панев – генерален мениджър на Бест Уестърн Премиер София Еърпорт – българският хотел, „назначил“ робот-иконом. Сред лекторите откриваме имената и на: Милена Иванова (Севтополис Медикъл§СПА), Антония Писленска (генерален мениджър, Rosslyn Hotels), Светла Станева (мениджър корпоративно планиране, Дипломат Плаза), Ивайло Кожухаров (генерален мениджър, Бест Уестърн Плюс Хотел Експо София).

„Архитектурата на хотела като магнит за туристи: чрез по-добър дизайн към по-добра заетост“, е една от основните теми на събитието. Инвестициите в сектора, симбиозата между хотела на XXI в. и новите технологии са други от ключовете към успеха, на които лекторите ще спрат вниманието си. На практиките и управлението на хотела е посветен панелът „Какво пропускат собствениците?“.

28 януари. На този ден семинарът „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“, в рамките на СИХРЕ, ще събере професионалистите от хотелиерския бранш в Интер Експо Център от 28 до 31 януари. Към професионалистите е насочен и специализираният „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“, който ще се проведе на 29 януари.

Сред останалите акценти в съпътстващата програма на СИХРЕ ще бъдат едно от най-чаканите кулинарни събития – GastronomiX, събиращо именити шеф-готвачи, както и най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or.

Благодарение на съвкупността от продукти и услуги от България и чужбина, майстор-кулинари и професионална съпътстваща програма, изложение СИХРЕ е пресечна точка за хорека-бизнеса, професионалистите-хотелиери и ценителите на добрите вкусове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    11 2 Отговор
    Най-важното условие : Хотелът да не е в България!
  • 2 Ха ха

    13 2 Отговор
    Има и по-важно. Българите да спрат да ругаят всичко Българско. Ако искате да сте чуждопоклонници отивайте там където Ви е добре. И запомнете, патриот не е човек, който мрази всичко родно. Какво Ви е виновен Българския туризъм. Дава около 20 % от приходите на държавите. Вероятно плаща пенсиите на родителите ни. И да , хвалете Гърция. Но от там нищо не влиза в държавата ни.

    Коментиран от #7, #13

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Не ми пука

    3 6 Отговор
    Може да не влиза нищо от Гърция ама поне нашите хотелиери ще фалерат.
  • 6 Сиромаха

    8 1 Отговор
    Крадеш първите "няколко" "милиона " !!!! Някой и друг Хотел КРАДЕШ също!!! и после нещата се нареждат
  • 7 А на теб

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    всичко ли ти е българско? Телевизора,колата, електроуредите? Не се заблуждавай, това тук не е туризъм, а печалбарство. Има известа разлика нали?
  • 8 мани мани

    10 1 Отговор
    аз знам как, като отвъртите водомерите, свалите електромерите и водите двойно счетоводство, та да минете метър :) къща за гости по евро програмка, като давате мижави заплатки на робите си... дружите с политици и агентурчици от дс или вие самите сте такива и те така...
  • 9 Асен Илиев

    5 1 Отговор
    Евтин алкохол и проститутки :)
  • 10 от семинара

    5 0 Отговор
    Първото условие, ти или твой роднина да сте политик. Най-добре от управляващите или дпс. Докопаш ли ръководна длъжност, си е голям плюс. Оттам, до създаването на успешен хотел, си е една крачка. Ако не си "мързелив" и успешен курорт можеш да си заформиш.
  • 11 ASD

    3 0 Отговор
    1.Площта на стаите в хотела е свързана процентно с площта на обслужващите помещения. Всякакви Бай Ганьовски сметчици за минимизиране на сервизните помещения прави хотела НЕРЕНТАБИЛЕН.
    2. Площта на застрояване е определена от ЗУТ, където е много ясно обяснено, колко озеленяване и площи за почивка трябва да има. Презастрояването превръща хотелите неподходящи за отдих помещения.
    3.Колкото и модерни системи да интегрираш в хотела, ако е проектиран некадърно и без съобразяване с нормативите той ще е на загуба.
    Простотията и алчността на инвеститорите са основния проблем при постигане на доходност в хотелиерството.
  • 12 Успешен хотел е този

    1 0 Отговор
    Които пере пари иначе не става..тоест сулю и пулю да направи хотел е нема да тръгне
  • 13 гОсТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха":

    Виж сега, явно не правиш разлика м/ду това да казваш истината и ругатнята.А защо не допуснеш за момент че ругаещите може би имат право,а? И дали си правиш правилните изводи, след като си затваряш очите пред мнението на мнозинството, това помага ли с нещо на бизнеса, на държавата..едва ли.Но все пак имаш право на мнение, а аз имам право да похарча парите си там, където не ме унижават, защото аз искам наистина да си почина и за това си плащам, а не разни пройдохи и Остап Бендеровци да богатеят на мой гръб.Както искаш ме разбирай, но все пак не е лошо да махнеш капаците от очите си..и тогава нещата може би ще се получат.