Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 12:32 2 972 0

Три тематични зони на международното изложение „Светът на мебелите”

  • иец-
  • изложение-
  • светът на мебелите

Единственият специализиран форум в България за мебели, дизайн и интериор започва своя самостоятелен живот с нова идентичност

Три тематични зони на международното изложение „Светът на мебелите” - 1

Три тематични зони ще отворят за посетителите на първото самостоятелно издание на международното изложение СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, съобщиха организаторите от Интер Експо Център. Мека мебел, винтидж и ретро мебели, дизайнерски мебели, градинско и спа обзавеждане в зала 2 ще посрещнат мебелния бранш. В зала три акцентът ще бъде върху офис обзавеждане и неговата функционалност. В зала четири бизнесът ще открие предложения на фирми за домашен и интериорен текстил, разнообразие от иновативни матраци, декорации и аксесоари, предложения за гравиране на декоративно стъкло.

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ тази година за първи път от 2012 г. ще се проведе самостоятелно от ТЕХНОМЕБЕЛ- изложението за дървообработващата и мебелната промишленост. След като миналата година двете изложения отбелязаха 50% ръст на чуждестранните компании, сега е време да заживеят свой собствен живот. 81% от фирмите бяха доволни от качеството на бизнес посетителите, а 78% планираха своето участие за 2020 година.

Двете изложения нарастват и следват тенденциите на индустрията за специализиране на участниците и посетителите, коментират организаторите от Интер Експо Център.

На СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 2020 ще участват лидерите в производството и търговията на мебели на българския пазар. Ще се включат и много големи световни имена. Интересна тенденция тази година е, че производителите на български мебели се увеличават. С подкрепата на Агенцията за малки и средни предприятия ще се включат и нови фирми производители на мебели.

Освен тематично организиране на залите, тази година посетителите могат да очакват още по-богата съпътстваща програма. Конференцията Conceptual talks, която Интер Експо Център организира съвместно с Браншовата камара на мебелната и дрървообработващата промишленост (БКМДП) тази година се фокусира върху функционалния офис дизайн. В програмата ще се включат чуждестранни лектори и водещи архитектурни студиа. Миналата година във форума участие взе и Асоциацията на интериорните дизайнери в България.

През 2020 г. в рамките на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ ще бъдат организирани отново бизнес срещи с чуждестранни байери от целеви пазари по Hosted Buyers Program. На изложенията миналата година пристигнаха собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия.

Актуална информация за Светът на мебелите може да получите на новия сайт на изложението:

https://furnitureexpo.bg/index.php/bg/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА