6 Март, 2020 12:35 9 526 1

Мебели, които създават комфорт и стил в хола

  • иец-
  • изложение-
  • мелеби-
  • архитектура-
  • тенденции

Функционални и ергономични предложения на изложение Светът на мебелите от 18 до 21 март в Интер Експо Център

Мебели, които създават комфорт и стил в хола - 1

Холът е пряко отражение на дома ни. Той носи нашето усещане за комфорт, релакс и хармония. Холът е кухня и трапезария едновременно. В хола „живеем“ и „дишаме“. „Разнообразие от многофункционални мебели за дома ще предложи от 18 до 21 март международното изложение Светът на мебелите, коментират организаторите от Интер Експо Център.

“Feature-worthy” дивани

При дизайна на мебели Belcaro формите са изчистени. По същия начин много от фирмите се фокусират върху дизайна на висококачествени, луксозни дивани. Затова се използвaт само най-добрите материали и квалифициран екип от дизайнери произвежда онова, което наричаме “feature-worthy” дивани. В дизайнa може да видите усилията, които професионалистите отделят, за да създават съвременните тенденции, да държат на класическите стилове и да обръщат внимание на реакцията на клиентите.

Многофункционални и трансформиращи се дивани съчетават комфорт и минималистичен дизайн. Модели, които могат да се адаптират за всяко помещение и според индивидуалните изисквания на клиента, ще ни представи Feydom. Модулите могат да се пренареждат в различни комбинации. Устойчиви и лесни за поддръжка, техните дамаски могат да се сменят.

„Шоко“. Това е името на интригуваща мебел, вдъхновена от блокчетата шоколад, които са стилизирани в кадифената дамаска. Шоко приема рлазлични конфигурации и притежава технология „aqua-stop“, която улеснява почистването и превръща тази мебел в рационален избор за хола. Със сигурност комфорт ще внесем, избирайки и креслото БЕНИ – с вграден релакс механизъм и създаден от висококачествени материали.

Голямото бижу – масата

На масив и епоксидна смола залагат от KV Design. Посетителие ще видят голям избор от масивна дървесина. Сред фаворитите е орех рустик. Той се съчетава с прозрачна епоксидна смола, която перфектно допълва всичките му дефекти и ги превръща във впечатляващи ефекти. Със сигурност у всеки интерес ще предизвикат серията от холни маси Izzy. Безспорно голямо бижу е и трапезната Ellipse, създадена също от орех рустик и прозрачна епоксидна смола.

А защо да не изберем масата, носеща благозвучното наименование SWING? Тя е с минималистичен дизайн и ще съчетава симетрия с нестандартност на щанда на мебели Carmen. Въртящият се на 360° плот разбива стереотипа за кръглата форма. Нестандартност и индивидуалност на хола със сигурност ще внесем и избирайки квадратната DALIA или TRIO, с нейните въртящи се два плота...

Всички новости на Светът на мебелите можете да проследите на: www.furnitureexpo.bg.

Мебели, които създават комфорт и стил в хола

Мебели, които създават комфорт и стил в хола


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mebele

    2 0 Отговор
    Харесвам изложения от всякакво естество, най-вече за интериор. За себе си знам, че 100% не бих спестил при избора на качествена мека мебел.
    Технологията "aqua-stop", която улеснява почистването на диваните става все по-популярна, но като професионалист в почистването на мека мебел аз бих посъветвал производителите: Слагайте етикети с инструкции за почистване на тапицерията. Най-елементарни тениски разполагат с етикет указващ - пране, химическо чистене, гладене и т.н.
    Не смятам, че е редно диван за 4000.00 лева да няма етикет. Кратък съвет от mebele.bg:
    Към производителите - бъдете по-добри от другите, покажете заинтересованост към клиентите си, дайте им по-богата информация.
    Към купувачите на мека мебел - Не гледайте само цвета на дивана и дали размерите му пасват в хола на панелката. Питайте за начините на почистване на меката мебел, пране, химическо, прахосмукиране и т.н.